Treaclemoon Wild Cherry Magic Bath And Shower Gel

Als je mij al langer volgt, dan ken je mijn voorliefde voor kersen. Het is niet alleen mijn favoriete fruit, maar ook zeker één van mijn favoriete geuren. Als ik dan iets in de winkel tegenkom met een kersenluchtje, dan kan ik het niet laten staan. Zo kwam het dus dat ik de Treaclemoon Wild Cherry Magic in mijn online mandje gooide, samen met zijn appelbroertje. Ik heb dan wel geen bad, maar douchen kan ik als de beste!

Treaclemoon Wild Cherry Magic

IMG 9293 1440x1213 - Treaclemoon Wild Cherry Magic Bath And Shower Gel

Er zit maar liefst 500 ml in deze fles, daar kun je flink wat keren mee douchen of in bad. De fles is doorzichtig, dus de diepe roze kleur die je ziet, is de douchegel. De opdruk is in de typische Treaclemoon stijl, en trekt, zoals gewoonlijk, mijn aandacht. Op de achterkant staat de gebruiksaanwijzing, met nog even een vermelding dat je het product niet op moet eten. Als je het product ruikt, dan snap je die opmerking wel.

IMG 9295 1440x1090 - Treaclemoon Wild Cherry Magic Bath And Shower Gel

Ingrediënten

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Glycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzoic Acid, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Dehydroacetic Acid, Polyquaternium-7, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, CI 17200, CI 14700, CI 42090.

IMG 9303 1440x1074 - Treaclemoon Wild Cherry Magic Bath And Shower Gel

Is het wat?

Ik was al verkocht bij de geur, maar het belangrijkste is natuurlijk of het ook iets doet voor je huid. Er blijft na het douchen een lichte kersengeur op mijn huid hangen (yay!), en mijn huid voelt lekker zacht en schoon. Ik heb niet het idee dat hij heel erg uitdroogt, en dat is zeker fijn, omdat bodylotion er nog weleens bij inschiet bij mij. Als je geen fan bent van kersen, en daar kan ik me dus niets bij voorstellen, kijk dan zeker een keer naar de andere heerlijke geuren van Treaclemoon. Ik hou zelf ook erg van hun kokosnootproducten.

Prijs en verkrijgbaarheid

Sinds kort is Treaclemoon ook verkrijgbaar bij Kruidvat, maar was al te koop bij Albert Heijn, Etos en Trekpleister. Ook bij DM in Duitsland kun je terecht voor dit merk. De Treaclemoon Wild Cherry Magic kost €4,95 voor 500 ml.

pinit fg en rect red 28 - Treaclemoon Wild Cherry Magic Bath And Shower Gel

Share:

3 Reacties

 1. jane
  9 maart 2018 / 20:51

  Heerlijk ik heb veel soorten van deze lijn ,bij DM veel soorten te koop

  • Annika
   Auteur
   10 maart 2018 / 21:32

   Ja fijn hè? Ik ben gek op dit merk.

 2. 19 maart 2018 / 16:59

  Echt bodemloos, deze douchegels! Mijn eerste flacon (One Ginger Morning) is nog stééds niet leeg! 😀

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: