Avengers Infinity War

38043467224 150e3956b5 b - Avengers Infinity War

Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver, Avengers Infinity War kwam uit in de bioscoop. Wij gingen donderdag, en wauw wat een film. Ik ga niet spoileren, dus je kunt gerust verder lezen.

Infinity War is de climax van alle Marvel films die de afgelopen tien jaar voorbij zijn gekomen. Voor spanningsopbouw moet je hier niet zijn, de film begint gelijk goed, en de eerste tien minuten zit je er meteen goed in.

Humor

Er gebeurt zo ontzettend veel, dat je niet teveel moet knipperen met je ogen, want dan mis je van alles. De laatste jaren zit er steeds meer humor in Marvel films en ook Infinty War is doorspekt met lachmomenten. Ik noem even Ben & Jerry’s en iets met superheldennamen.

Avengers Assemble

Bijna alle Avengers zijn aanwezig, de afwezigen worden even snel verklaard, maar die redenen vond ik een beetje flauw. Als je de eerdere films hebt gezien, en dat moet wel, anders raak je snel de draad kwijt hier, dan weet je hoe het ervoor staat met de Avengers. De dreiging van Thanos zorgt ervoor dat er samen gewerkt moet worden. Het verleden en je principes zijn wat minder belangrijk als het lot van het universum in jouw handen ligt.

Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Spider-Man, the Guardians of the Galaxy, Dr. Strange, Black Panther, ze zijn er allemaal bij, en ze spelen stuk voor stuk een cruciale rol in deze film.

Plottwist

Op het moment dat je denkt dat je weet waar de film naar toe zal gaan, gebeurt er iets en zit je opeens met je mond open verbijsterd naar het scherm te staren. Zou dit echt zijn? Ja dus. Hoe gaan ze dit in vredesnaam oplossen??? En dan is de film afgelopen en moet je een jaar wachten op het volgende deel. Traditiegetrouw blijven we zitten voor de scène na de credits en daar wordt een nieuwe superheld aangekondigd. Eentje waar ik heel enthousiast van word.

Ga gewoon kijken!

Het is zo moeilijk om iets te vertellen, zonder echt iets te vertellen. Dit is een film die je gewoon moet gaan zien. Ala je ook maar een heel klein beetje van Marvel houdt, dan ga je dit verhaal geweldig vinden. Het heeft spanning en humor, en de tijd vliegt echt voorbij. Je moet wel de vorige films gezien hebben, want dit verhaal gaat verder waar de anderen zijn gestopt en ze verwachten dat je voorkennis hebt.

Avengers Infinity War draait nu in de bioscoop.

Beeld: https://www.flickr.com/photos/brickset/38043467224

pinit fg en rect red 28 - Avengers Infinity War

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: