Bullet Journal #3

Een nieuwe maand is begonnen, dus tijd voor een Bullet Journal update. Ik ben niet iemand die een heel kunstwerk maakt van mijn dagelijkse pagina’s, maar ik probeer wel iets leuks te maken van mijn maandelijkse spread. Hieronder een kleine impressie.

April Spread

IMG 9601 1440x960 - Bullet Journal #3

Om het begin van een maand aan te geven maak ik een spread, een dubbele pagina met een overzicht van belangrijke dingen. Je ziet hierboven wat dat voor de maand april betekent. Onder mijn To Do lijst heb ik bewust ruimte overgelaten voor verdere klusjes. Dit is ook de eerste keer dat ik plaatjes heb uitgeprint, want we hebben sinds een kleine week een printer. Alles foto’s die je ziet komen van Pinterest. Via mijn Pinterest-pagina kun je al mijn borden bekijken.

Stempelen maar!

IMG 9605 1440x1029 - Bullet Journal #3

Via AliExpress en Action heb ik verschillende leuke stempels gevonden. Als je geen ster bent in tekenen, zijn stempels een hele fijne optie. Ik vind het zelf erg leuk om te doodlen om lekker tot rust te komen, maar daar heb ik natuurlijk ook niet altijd zin in. Een stempel is dan fijn om een minikleurplaatje mee te maken. De meeste stempels die ik heb, zijn heel erg geschikt om in te kleuren, zoals het schaapje hierboven.

IMG 9607 1440x1054 - Bullet Journal #3

Deze koala’s vond ik ook ontzettend schattig. Om te kunnen stempelen heb je een aantal dingen nodig. Ik heb een plexiglas blok, waar je de siliconen stempels op kunt plakken. Daarnaast heb ik verschillende siliconen stempels en natuurlijk inkt in verschillende kleuren. Als je niet teveel geld kwijt wilt, kun je heel goed terecht bij AliExpress en Action.

Tekenen

IMG 9609 1440x852 - Bullet Journal #3

Naast stempelen en plaatjes plakken heb ik ook nog een beetje getekend, ook die inspiratie komt van Pinterest. Ik ben niet iemand die makkelijk dingen tekent uit het hoofd, maar ik kan aardig natekenen. Ik ben nog op zoek naar leuke trackers om te tekenen in mijn Bullet Journal, want ik merk dat het toch een fijne uitlaatklep is.

Als jij nog leuke ideeën hebt, hoor ik ze graag van je in de reacties!

pinit fg en rect red 28 - Bullet Journal #3

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   30
2   25
2   28
0   21
Translate »
%d bloggers liken dit: