Essence Cuddly Cushion Gloss

Een poosje geleden plaatste ik een shoplog met veel nieuwe Essence producten, vandaag laat ik je wat meer zien van de Essence Cuddly Cushion Gloss.

Essence Cuddly Cushion Gloss

De Essence Cuddly Cushion Gloss kun je zien als een verzorgende lipbalsem met een glansje. De verpakking is wat me aantrok, een lange pen met een vloeistof die je omhoog draait en vervolgens aanbrengt met de sponsapplicator.

IMG 9713 1440x1190 - Essence Cuddly Cushion Gloss

Het product bevat 1,5 ml, wat op mij overkomt als heel erg weinig. Hierboven lijkt de pen behoorlijk goed gevuld, maar daarover zo meer. De Cuddly Cushion is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, ik heb de kleur 04 Rich Butter. Deze heeft dus een boterachtige, zachte structuur die niet zou moeten plakken.

IMG 9715 1440x947 - Essence Cuddly Cushion Gloss

Ingrediënten

PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), POLYBUTENE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, OCTYLDODECANOL, POLYETHYLENE, SILICA DIMETHICONE SILYLATE, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, SYNTHETIC WAX, GLYCERYL CAPRYLATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), BHT, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Het bevat dus onder andere minerale olie en siliconen.

IMG 9731 1440x903 - Essence Cuddly Cushion Gloss

Is het wat?

Hieronder kun je zien hoever je het product omhoog moet draaien voor er eindelijk iets uitkomt, en dat duurt dus best lang. Essence had er dus best wat meer product in mogen stoppen. Of de sponsapplicator fijn is, dat is denk ik best persoonlijk. Ik hou er wel van, maar ik weet dat er ook genoeg mensen zijn die dit niet heel hygiënisch vinden.

IMG 9735 1440x1231 - Essence Cuddly Cushion Gloss IMG 9739 1440x764 - Essence Cuddly Cushion Gloss

De glossy zelf is heel licht van kleur, en op je lippen zie je alleen een glans. Je zou hem kunnen gebruiken over een matte liquid lip, maar ik zou hem niet zo snel aanraden om over iets anders te gebruiken. De applicator trekt nogal aan de lippen, dus als je net met veel moeite je lippen mooi hebt ingekleurd, loop je met dit product wel een risico om dat te verpesten.

Op zichzelf, als verzorgend lipproduct, is hij echt helemaal prima. Hij voelt fijn en licht aan en hij plakt inderdaad niet. Ik vind in dit geval de sponsapplicator niet heel erg fijn. Het voelt niet helemaal lekker of zo, ik gebruik liever een gewone stick. Of een huls met een gewone applicator. Ik blijf hem gebruiken, maar ik koop waarschijnlijk geen nieuwe als deze op is. Luke geprobeerd, maar het is het net niet voor mij.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Essence Cuddly Cushion Gloss is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kost €2,89.

pinit fg en rect red 28 - Essence Cuddly Cushion Gloss

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: