Essence Easy To Polish Manicure Helper

Wanneer je je nagels lakt, is de dominante hand het moeilijkst om te lakken. De nagels van mijn linkerhand zien er altijd netjes uit, maar rechts… Ik schiet echt altijd uit, en meestal moet ik een heleboel moeite doen om het weer netjes te krijgen. Essence heeft daar iets op bedacht, de Essence Easy To Polish Manicure Helper.

Essence Easy To Polish Manicure Helper

IMG 9831 1440x982 - Essence Easy To Polish Manicure Helper

De Easy To Polish Manicure Helper is een hulpmiddel om je nagels netjes te krijgen. Het is niet alleen geschikt om uitlopers te voorkomen, maar het is ook heel handig als je bezig gaat met Nail Art. Om je nagels netjes te lakken, smeer je het product op je nagelriemen, laat het even drogen en vervolgens lak je je nagels. Tenslotte haal je de Manicure helper weg, voor je lak helemaal is opgedroogd.

Manicure Helper in action!

IMG 9851 1440x1106 - Essence Easy To Polish Manicure Helper

Het product is een gelachtige substantie, vloeibaar als je het opsmeert. Als het droog is, lijkt het een beetje op de schoollijm van vroeger. Ik weet dat er meer mensen zijn die dit herkennen. Je smeerde dan een dunne laag lijm op je vingers, of rug van je hand, om het er weer af te peuteren als het was opgedroogd. De Manicure Helper lijkt hier heel erg op. Hierboven zie je de gel op mijn nagelriemen.

IMG 9869 1440x1470 - Essence Easy To Polish Manicure Helper

Ik heb expres geknoeid, zoals je kunt zien. Op deze manier kun je het beste zien wat de gel doet.

IMG 9872 1440x1528 - Essence Easy To Polish Manicure Helper

En op de foto hierboven heb ik de gel eraf gepeuterd. Zoals je ziet werkt de gel goed.

Is het wat?

Ik denk zeker dat het handig kan zijn. Er is echter wel een grote maar, je moet namelijk de gel heel nauwkeurig aanbrengen. En laat dat nou juist het probleem zijn bij het aanbrengen van nagellak. Ik denk dat in mijn geval de Manicure Helper heel handig kan zijn voor mijn rechterhand, maar dat betekent wel dat ik eerst heel erg moet prutsen om de gel goed op de nagelriemen te krijgen. Het lijkt me trouwens wel mogelijk om iets van een bokkenpootje te gebruiken om de gel in de juiste positie te brengen.

Maar het is misschien nog wel het makkelijkst om gewoon te blijven oefenen met het aanbrengen van nagellak om het zo steeds beter in de vingers te krijgen. Practice makes perfect! Ik heb niet zoveel verstand van Nail Art, maar ook daar denk ik dat dit product best van pas kan komen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Essence Easy To Polish Manicure Helper is verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat en kost €2,59.

pinit fg en rect red 28 - Essence Easy To Polish Manicure Helper

Share:

2 Reacties

  1. 29 april 2018 / 19:06

    Klinkt best handig als je netjes kunt werken!

  2. Megala
    31 juli 2018 / 18:17

    Wonderful gel!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: