Fijne Koningsdag!

red 3263436 1920 1440x600 - Fijne Koningsdag!

Vandaag is het feest! Van over de hele wereld zijn er mensen die speciaal naar Nederland komen om dit feest met ons mee te vieren. In mijn jeugd vierden we Koninginnedag door over vrijmarkten te struinen, of door er zelf te gaan zitten met ons oude speelgoed.

Kinderen

Ik ben niet zo’n feestbeest, en ook niet bepaald uitbundig, dus ik heb altijd heel erg genoten van onze manier. Het draaide om samen zijn met het gezin. Sinds ik kinderen heb, zetten we het een beetje in dezelfde stijl door. We proberen er een gezellige dag van te maken voor de kinderen, vrijmarkt, speeltuin en ‘s avonds iets lekkers eten.

Trouwdag

Met de komst van onze koning is de feestdag een paar dagen naar voren getrokken, wat betekend dat het nu valt op de trouwdag van mijn ouders. Die zijn dit jaar 39 jaar getrouwd, een flinke prestatie! En daarom wippen we jaarlijks op Koningsdag ook even binnen bij pap en mam. Van harte gefeliciteerd!

Laat het weer maar meewerken

Of je nu wel of geen kinderen hebt, de meeste mensen die ik ken hebben speciale plannen voor deze dag. Als je pech hebt, moet je werken. De weersverwachting is best aardig, terwijl ik dit zit te schrijven, 17 graden en droog, hier in de omgeving althans. April is net zo’n maand waarin het alle kanten op kan gaan. Vorig jaar was het akelig koud, gelukkig ziet het er voor dit jaar beter uit.

Wat ga jij doen vandaag? Ik hoop vandaag een paar mooie nieuwe herinneringen te maken met mijn man en kinderen! We beginnen waarschijnlijk met televisie kijken. Even kijken naar onze Koning en Koningin.

Heel veel plezier, moge de weergoden met ons zijn!

Beeld: https://pixabay.com/nl/rood-oranje-blauw-hart-golven-3263436/

pinit fg en rect red 28 - Fijne Koningsdag!

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: