Bullet Journal #4

Ik heb vorige week op het laatste nippertje mijn Mei spread gemaakt. Het is een drukke periode geweest, en ik heb niet zoveel kunnen doen als ik eigenlijk had gewild. Met een beetje mazzel heb ik volgende maand een wat uitgebreidere update voor je.

May opening

20180420 173729 1440x1796 - Bullet Journal #4

Voor het voorbeeld heb ik gebruik gemaakt van mijn Micron Pigma 004, Staedtler Noris kleurpotloden, stempels en inkt van AliExpress en washi tape van de Action.

Mijn inspiratie liet het een beetje afweten en ik ben deze maand niet heel erg blij met wat ik het gemaakt. Maar dat is wat mijn Bullet Journal is, een leerproces en een manier om de dag met al zijn prikkels te verwerken. Ik heb er dus niet zoveel moeite mee om dit te laten zien. Om de cirkel te maken gebruikte ik een plastic potje dat ik nog had staan. De rest is improvisatie en opvulling.

Maand Spread

20180420 173719 1440x988 - Bullet Journal #4

Voor mijn maand spread gebruikte ik plaatjes van Pinterest, washi tape van de Action, Crayola Super Tips stiften en de Micron Pigma pennen 002, 004 en 008.

Zoals ik al zei, het liep niet helemaal lekker, maar de pagina is in ieder geval lekker vrolijk geworden. Ik koos voor groen en lila/paars, omdat ik dat vrolijke kleuren vond. Mei staat in het teken van nieuw leven en daar hoort kleur bij, vind ik.

Deze pagina bestaat vooral uit plakwerk, er kwam dus niet veel creativiteit bij kijken. Voor deze maand voldoet het, maar volgende maand wil ik zeker iets anders doen. Met een beetje mazzel en planning gaat dat ook vast lukken.

Toos inspiratieloos

Ik ben ook nog steeds op zoek naar wat leuke trackers om mijn pagina’s mee te vullen, ik denk dat ik zoek naar manieren om creatiever bezig te zijn. Mijn dagelijkse pagina’s zijn momenteel echt in dagboekvorm, ik moet blijkbaar heel veel kwijt, daar staat dus eigenlijk alleen maar tekst op. Ik blijf voorlopig flink rondneuzen op Pinterest, en dan komt er vast wel wat leuks uit.

Weet je niet precies wat een Bullet Journal is en wat je ermee kunt? Lees er hier meer over!

Dit artikel bevat affiliate links.

pinit fg en rect red 28 - Bullet Journal #4

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: