Favorieten April 2018

April is voorbij en dat maakt het tijd voor mijn maandelijks terugkerende favorieten artikel. Lees snel verder voor de Favorieten April, welke zouden het zijn? Spannend! 😉

Make-up

IMG 9902 1440x1140 - Favorieten April 2018

Het hooikoortsseizoen is losgebarsten en ik loop de hele dag te tranen. Qua make-up hou ik het daarom op een beetje concealer en een beetje blush. De concealer die ik nog steeds graag pak, is The Eraser van Maybelline, de welbekende met het sponsje. Een prima concealer die mijn donkere kringen flink verminderd en de hele dag goed blijft zitten.

Huidverzorging

Ik ben 32 en mijn huid lijkt de laatste maand op die van een puber. Veel onderhuidse ontstekingen, puistjes, roodheid. Heel irritant. De Niacinamide en Salicylzuur van The Ordinary zijn levensredders voor deze problemen. ‘s Ochtends gebruik ik de Niacinamide en ‘s avonds pak ik Salicylzuur, zodat puistjes sneller verdwijnen. De Niacinamide zorgt voor een egalere huid, minder roodheid en maakt dat je poriën kleiner lijken.

Haarverzorging

IMG 9899 1440x1101 - Favorieten April 2018

Om de gele gloed uit mijn haar te krijgen ben ik niet alleen in de weer met Marilyn van Lush, maar ook met de Zilvershampoo van Kruidvat. Alle kleine beetjes helpen, en samen zorgen ze voor een fijn resultaat.

Geur

In april trok ik wat vaker Mademoiselle Coco uit de kast. Het is al zo’n tien jaar mijn go to geur, ik droeg het ook toen ik trouwde. Bij twijfel kies ik altijd voor deze heerlijke geur en ik denk dan altijd even aan mijn bruiloft. Verbazingwekkend wat een geur allemaal kan oproepen aan herinneringen.

TV Serie

De afgelopen maand heb ik via Netflix iZombie nog een keer gekeken. Het is en blijft één van mijn favoriete series. Liv Moore is een zombie, en moet hersenen eten om te overleven. Om geen mensen kwaad te doen werkt ze in een mortuarium. De hersenen die ze eet geven haar visioenen van de overledene en op die manier helpt ze de politie met het oplossen van moorden. Het klinkt misschien een beetje als een gekke serie, maar het is echt de moeite waard om een keer te bekijken.

Film

Ja, dit is natuurlijk Avengers Infinity War. Wat een geweldige film. We hebben er tien jaar op moeten wachten, maar eindelijk is de grote climax hier, Thanos is op aarde aangekomen en de oorlog is losgebroken. Wat een spektakel, zo de moeite waard om te zien. Heel anders dan ik had verwacht, maar ik ben absoluut niet teleurgesteld.

Game

Schermafbeelding 2018 04 27 om 19.40.22 1440x900 - Favorieten April 2018

Hersenloos gamen is niet echt aan mij besteed, ik ben niet van de shooters. Plannen, simulatie en strategie passen meer bij mij. Ik kan me altijd uren vermaken met The Sims. Favoriet van de afgelopen maand is echter Family Farm, een spel dat ik jaren geleden per toeval ontdekte. Het spel heeft een aantal levels waarbij je een boerderij opbouwt en probeert een bestaan op te bouwen. Echt moeilijk is het niet, maar het vereist wel een stukje planning. Het kost maar een paar euro en ik heb me er al heel veel uur mee vermaakt.

Boek

Het beste boek dat ik in april las, was Bonfire van Krysten Ritter. Krysten ken je misschien ook wel als Jessica Jones, en dat is ook gelijk hoe ik bij dit boek terecht kwam. Je hoort snel meer van me over deze thriller.

pinit fg en rect red 28 - Favorieten April 2018

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: