Bullet Journal #5 Juni Spread

Ik heb mijn Juni Spread gemaakt, en ik wil je hem vandaag laten zien. Ook vertel ik je natuurlijk weer hoe ik hem heb gemaakt en welke materialen ik heb gebruikt.

Juni Spread

20180601 133634 1440x985 - Bullet Journal #5 Juni Spread

Deze maand heb ik ervoor gekozen om hem niet te druk en te vol te maken, zodat ik nog ruimte heb om te schrijven. Iets met bloemetjes en bijtjes. Mijn inspiratie haalde ik van Pinterest, op mijn pagina kun je zien wat ik heb gebruikt. Dit zijn de materialen die ik heb gebruikt:

  • Een 2B potlood en gum
  • Zwarte Micron Pigma pennen 0,3 mm en 0,5 mm
  • Staedtler kleurpotloden
  • Crayola Super Tips
  • Lijmstift

Achteraf gezien had ik voor de honingraat een liniaal moeten gebruiken, maar hé, zo leer je nog eens wat.

Ik heb eerst alles met potlood getekend en daarna ben ik er met pen overheen gegaan. Je moet een beetje oppassen met gummen, als je te hard drukt, gum je de pagina stuk. Als laatste heb ik een A4 met de bloemen uitgeprint, op maat geknipt en op de pagina geplakt. Het geeft net even wat meer kleur.

Boeken Wish List en Mood Tracker

20180601 133650 1440x975 - Bullet Journal #5 Juni Spread

Ik kom regelmatig ergens een boek tegen dat ik graag zou willen lezen, maar vergeet dan vervolgens de titel, omdat ik hem niet opschrijf. Daarom heb ik een pagina gemaakt met boeken die ik graag zou willen lezen. Mijn Bullet Journal heb ik meestal wel bij de hand, dus dan kan ik snel even de titel opschrijven

IMG 0039 1440x1614 - Bullet Journal #5 Juni Spread

Daarnaast heb ik voor het eerst een Mood Tracker gemaakt. Natuurlijk kwam ik ook hiervoor terecht op Pinterest. Het concept is heel simpel. Iedere dag van de maand krijgt zijn eigen blaadje en iedere dag kleur je je stemming in. Aan het einde van de maand heb je dan een overzicht van hoe je je voelde. Leuk om te zien, maar ook fijn om een beetje inzicht te krijgen. Deze materialen gebruikte ik:

  • Mijn 2B potlood en een gum
  • Micron Pigma pennen 0,3 mm en 0,5 mm
  • Staedtler kleurpotloden

Dat was het alweer voor deze maand. Het ging deze maand een stuk beter dan de vorige, ik had ook meer zin om iets met mijn handen te doen. Ik hoop dat die flow de aankomende maand lekker doorzet.

pinit fg en rect red 28 - Bullet Journal #5 Juni Spread

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   6
0   4
0   3
0   4

Translate:

%d bloggers liken dit: