Favorieten van Mei 2018

Wat een maand was mei! Ik weet niet hoe het weer bij jou was, maar hier was het een ware hittegolf. Zelfs de beloofde onweersbuien zijn hier uitgebleven. Zweterig en klam is niet helemaal mijn ding, maar we hoeven in ieder geval niet te klagen dat het koud is.

Make-Up

IMG 0056 1440x2526 - Favorieten van Mei 2018

Ik had de afgelopen maand veel last van hooikoorts, en dat uit zich bij vooral in prikkende, jeukende en tranende ogen. Een waterproof mascara is dus een must. De Miss Baby Roll van L’Oréal is een hele fijne die ik in mei bijna iedere dag heb gebruikt. Je moet natuurlijk nog steeds niet in je ogen gaan wrijven, maar tranen kan deze mascara goed aan. Ik kocht de mijne bij DM voor €8,95, de gangbare prijs in Nederland is €15,49.

Huidverzorging

IMG 0052 1440x2248 - Favorieten van Mei 2018

Ondanks het vele zonlicht en het naar buiten moeten wanneer je eigenlijk uit de zon moet blijven (school gaat uit om 14 uur), ben ik nog niet verbrand. En dat heb ik mede te danken aan de Zenova Sensitive Zonnemelk SPF 30 voor maar €2,79 van Action. Ik heb er wisselende verhalen over gelezen, maar mij bevalt hij dus prima.

Haarverzorging

IMG 0045 1440x1069 - Favorieten van Mei 2018

We kennen waarschijnlijk allemaal wel micellair water om je gezicht te reinigen, maar Nivea heeft nu ook micellaire shampoo. Ik heb beide versies, de Comforting en Purifying en ik heb ze ook allebei al gebruikt. Mijn haar wordt er lekker luchtig van en het lijkt minder snel weer vet te worden, helemaal prima dus. Per fles betaal je €4,99.

Geur

IMG 0048 1440x1899 - Favorieten van Mei 2018

Vanwege de zomerse temperaturen grijp ik steeds vaker naar de Victoria’s Secret Coconut Passion Body Mist (€11,99). Lekker tropisch, maar ook fris en niet aanwezig. Ik hou van de geur van kokosnoot.

TV Serie

Lang leve de tablet, ook als ik buiten zit, kan ik lekker Netflixen. En dat deed ik afgelopen maand vooral met Jane the Virgin. Een behoorlijk hysterische serie over Jane Villanueva, die per ongeluk tijdens een routinecheck bij de gynaecoloog geïnsemineerd wordt met het zaad van haar werkgever. Jane wil als maagd het huwelijk in en de schok is dus groot als ze zwanger blijkt te zijn. Het is een soort soap, maar dan met veel humor.

Film

Het heeft even geduurd, maar eindelijk was het dan zover, ik heb Black Panther gezien. Wat een geweldige film! Dit is dan ook de favoriet van deze maand. Ik wil nog wel even een eervolle vermelding geven aan Ready Player One, ook een hele vermakelijke film.

Black Panther is natuurlijk een Marvel film, met de nodige superhelden en veel humor.

Ready Player One is een film die zich afspeelt in de toekomst, waar de wereld is veranderd in een plek waar eigenlijk niemand meer wil zijn. Vrijwel iedereen brengt zijn tijd door in The Oasis, een virtual reality wereld.

Game

Ik ben begonnen met Harry Potter Hogwarts Mystery op mijn tablet. Als je fan bent van Harry Potter, dan vind je dit waarschijnlijk ook geweldig. Je begint als eerstejaars op Zweinstein en volgt lessen van alle bekende professoren. Natuurlijk gebeuren er ook allerlei spannende dingen en maak je ook vijanden. Dit spel is gratis te downloaden via Googleplay.

Screenshot 20180513 000409 1440x1022 - Favorieten van Mei 2018

Boek

Later deze week kun je lezen welke boeken ik de afgelopen maand allemaal heb gelezen. Het boek waar ik het snelst doorheen was, en dat is dus een goed teken, was Verleiding van Erin Watt. Het boek gaat over Ella, die na de dood van haar ouders terecht komt in een schatrijke familie. Je zou denken dat haar leven een stuk aangenamer zou zijn, maar het tegendeel is waar.

9200000072642968 - Favorieten van Mei 2018

Dit artikel bevat affiliate links.

pinit fg en rect red 28 - Favorieten van Mei 2018

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: