Uitgelezen in april-mei 2018

Ik merk dat ik het overzicht van mijn Boeken Challenge een beetje kwijtraak, dus ik denk dat ik als extraatje maar maandelijks bij ga houden wat ik heb uitgelezen. Omdat ik het niet helemaal bewust heb bijgehouden, zitten er naast meiboeken ook nog een paar aprilboeken bij.

Bonfire – Krysten Ritter

9200000078210408 - Uitgelezen in april-mei 2018

Een hele fijne thriller, met de nodige plottwists. Ik heb al eerder een artikel geplaatst over dit boek.

Op de vlucht – Rachel Gibson

9200000092215233 - Uitgelezen in april-mei 2018

Dit is een romantische chicklit zoals je ze wel zult kennen. Meisje ontmoet jongen en ze moeten wat obstakels overwinnen voor ze nog lang en gelukkig leven. In dit geval gaat het over Lexie, die meedoet aan een versie van The Bachelor, wint, en vervolgens haar bruidegom voor het altaar laat staan. Er zit behoorlijk wat humor in, maar het verhaal is wel wat voorspelbaar.

Achter gesloten deuren – B.A. Paris

9200000075854335 - Uitgelezen in april-mei 2018

Ik hou wel van wat afwisseling, dus ik koos voor deze thriller, die goed scoort bij andere gebruikers van Kobo Plus. Jack en Grace lijken voor de buitenwereld een perfect koppel, maar al snel blijkt dat Jack helemaal niet zo charmant is. Met vlagen kreeg ik een beklemmend gevoel, maar nergens werd het echt heel spannend. Vermakelijk, maar geen topverhaal voor mij.

Blauwe maandag – Nicci French

1001004011437718 - Uitgelezen in april-mei 2018

Dit is het eerste deel in de Frieda Klein serie van het wereldberoemde schrijverskoppel. Frieda Klein is een psychoanalyticus die via een cliënt te maken krijgt met een vermissingszaak. Ze staat met haar expertise de politie bij met het onderzoek. Ik vond het verhaal wat traag op gang komen, en ik kwam er niet helemaal lekker in, tot ik halverwege was. Daarna kreeg het verhaal wat snelheid en had ik het zo uit. het boek zit behoorlijk goed in elkaar en ik ga zeker een keer beginnen in deel 2, die heb ik alvast gedownload.

Het verhaal van Sky – Joss Stirling

9200000037285290 - Uitgelezen in april-mei 2018

Sky verhuist met haar adoptieouders van Engeland naar Amerika. Daar ontmoet ze Zed Benedict, een mysterieuze jongen, die haar gedachten lijkt te kunnen lezen. Als je van fantasy houdt, maar helemaal genoeg hebt van weerwolven, vampiers en zombies, dan is dit het boek voor jou. Ik vond het een leuk boek om te lezen, er zit genoeg spanning en romantiek in om niet saai te worden. En er zijn nog twee delen, dus je valt niet meteen in een zwart gat als je het uit hebt.

Verleiding – Erin Watt

9200000072642968 - Uitgelezen in april-mei 2018

Verleiding is het eerste boek van De Royals. Ella is zeventien en wees, om de rekeningen te betalen heeft ze drie baantjes, waaronder stripper. Op een dag wordt ze van haar werkplek geplukt door een man die haar voogd zegt te zijn. Hij blijkt schatrijk te zijn en vijf zonen te hebben, en dan begint de ellende pas echt. De heren doen er alles aan om Ella het leven zuur te maken, maar niets is wat het lijkt… Prima boek, al leest het een beetje als een soap. Het grootste minpunt vind ik het enorme open einde, waardoor je eigenlijk verplicht bent om aan deel twee te beginnen.

Kobo Plus

Op Bonfire van Krysten Ritter na, heb ik alle boeken gelezen via Kobo Plus. Voor dit abonnement betaal ik iedere maand €9,99. Het aanbod van boeken wisselt, zo zag ik dat verschillende boeken van mijn lijst opeens niet meer via Kobo Plus te lezen zijn. Als een serie je iets lijkt, is het misschien handig om ze meteen te downloaden voor ze niet meer beschikbaar zijn.

pinit fg en rect red 28 - Uitgelezen in april-mei 2018

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: