Favorieten Juni 2018

Het is alweer tijd om je mee te nemen in mijn favorieten van de afgelopen maand. De zomer is begonnen en de zomervakantie staat voor de deur, maar voor het zover is, laat ik je zien wat mij de afgelopen tijd heeft betoverd.

Make-up

Dankzij het warme weer en heel veel hooikoorts heb ik bijna geen make-up gedragen de afgelopen maand. Ik had er ook echt geen zin in. Als ik toch iets op mijn gezicht deed, dan was het een mascara en een wenkbrauwproduct, dat geeft je meteen een frisse blik. In juni greep ik het meest naar de Kiko Eyebrow Marker in de kleur Ash (€5,95). Die zorgt ervoor dat mijn hele blonde wenkbrauwen net wat meer definitie krijgen, oftewel, ze zijn zichtbaar.

Huidverzorging

Lang leve ieder product met SPF. Het grootste deel van juni was het prachtig weer, althans, dat zegt mijn geheugen. Mijn bleke huid laat ik liever niet verbranden, dus ik gebruik altijd een SPF, en of dat nou in een dagcrème zit of in een speciale zonnebescherming, ik blijf lekker smeren.

Haarverzorging

IMG 6304 1440x946 - Favorieten Juni 2018

Ik viel deze maand terug op één van mijn favorieten van The Body Shop, de Fuji Green Tea Cleansing Hair Scrub, die voelt zo lekker fris. Na gebruik voelt mijn haar schoon, schoon, schoon, en dat kan soms best eens lekker zijn. Een pot met 240 ml kost €18,-.

Geur

IMG 3690 1 1440x2467 - Favorieten Juni 2018

Kijk uit malloot, een kokosnoot… Ben jij ook zo gek op de geur van kokos, ik waan me dan gelijk op een eiland met een wit strand en blauwe zee… Als ik de Coconut Passion Fragrance Mist van Victoria’s Secret (€11,99) gebruik, dan zit ik er meteen. En dat is precies wat ik de afgelopen maand heel vaak heb gedaan.

TV Serie

In juni hebben we ons ondergedompeld in de Arrowverse, we zijn druk bezig met het bingewatchen van Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow en Supergirl. Binnen twee weken zijn we daar wel klaar mee, gok ik zo. We zijn al helemaal bij met The Flash en Legends of Tomorrow. Vooral die laatste bevat steeds meer humor en is steeds leuker om te kijken.

Film

Ik heb heel wat films gezien in juni, maar er waren er twee die me zijn bijgebleven. De eerste is Before We Go, waarin Chris Evans (Captain America) niet alleen de hoofdrol speelt, hij maakt met deze film ook zijn regiedebuut. Het is een film die het moet hebben van het acteerwerk, en dat zit wel goed. En het is natuurlijk een mooi excuus om naar Chris Evans te kijken…

Mijn andere favoriet was Odd Thomas, een heel ander genre, meer richting horror. Odd Thomas ziet de doden en helpt ze met hun overgang naar het dodenrijk. Er staat iets gruwelijks te gebeuren en Odd is de enige die het ziet en die er dus iets aan kan doen. De film is gebaseerd op een boekenserie van Dean Koontz.

De hoofdrolspeler, Anton Yelchin, kwam in 2016 op een gruwelijke manier om het leven toen hij werd overreden door zijn eigen auto. Een geweldig acteur, die nog zoveel meer had moeten bereiken.

Ik bekeek beide films op Netflix.

Game

Screenshot 20180513 000409 2 1440x1020 - Favorieten Juni 2018

Achter de computer heb ik niet zoveel gezeten, des te meer ben ik bezig geweest met mijn tablet. Ik speelde vooral Marvel’s Avengers Academy en Haar Potter: Hogwarts Mystery. Bij beide spellen kun je wat acties uitvoeren, en dan moet je heel lang wachten voor je weer iets kunt. Is niet erg, ik had genoeg andere dingen te doen.

Boek

Deze maand was mijn favoriet een hele boekenserie. Ik las The Lunar Chronicles, bestaande uit 6 boeken, gebaseerd op sprookjes, maar in een hele andere vorm gegoten. Zelfs mijn oudste zoon was gefascineerd door Assepoester als cyborg in de ruimte. Ja, dat lees je goed, maar het waren zulke fijne boeken! Ik heb het lezen van het laatste deel zoveel mogelijk gespreid, omdat ik niet wilde dat het verhaal eindigde.

pinit fg en rect red 28 - Favorieten Juni 2018

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: