Favorieten Juli 2018

Wat een maand was juli! Qua temperaturen zullen we inmiddels wel allerlei records hebben verbroken. Ik denk niet dat iemand nog mag zeuren over de zomer in Nederland. Alhoewel, het was natuurlijk wel erg warm… Ik ben blij dat wij een vakantie naar Oostenrijk hebben geboekt. Met voorspelde temperaturen van 25 graden is het daar heerlijk koel! Voordat ik augustus induik, wil ik nog even stilstaan bij mijn favorieten van juli.

Make-up

Vrijwel alle make-up smelt al weg voor het goed en wel op mijn gezicht zit, dus ik heb het gehouden bij wenkbrauwen en mascara. Eén van mijn favoriete mascara’s is de waterproof versie van de L’Oréal Baby Roll Mega Volume. Zelfs als je de hele dag loopt te zweten in 37 graden, blijft deze de hele dag goed zitten.

IMG 0056 1440x2526 - Favorieten Juli 2018

Huidverzorging

Natuurlijk heb ik met dit weer geen lange broeken aan. Dat betekent scheren. En scheren betekent huidirritatie, ingegroeide haartjes en jeuk. Behalve als ik de Balea After Shave Pflege-Gel gebruik. Kost maar €2,95 en zorgt ervoor dat ik na het scheren gewoon helemaal nergens last van heb. Ik doe al eeuwen met dit flesje, maar ben binnenkort toe aan een nieuwe.

Haarverzorging

Ik laat mijn haar niet aan shampoo’s wennen. De ene week gebruik ik dit, dan weer dat. Zodra ik een vast product kies, gaat mijn haar dwars doen. Sneller vet worden, slap hangen, niet fijn. In juli greep ik vaak naar Jason and the Argan Oil, die ik ook het meeste bij mijn kinderen gebruik. Van Lush, dus hij ruikt zo lekker. Helaas is het blok in stukken gebroken en dat maakt het net even wat lastiger in gebruik, maar dat moeten we er maar voor over hebben.

IMG 3523 1440x927 - Favorieten Juli 2018

Geur

In juli heb ik maar twee luchtjes gebruikt, en eigenlijk was dat zo’n beetje 50-50. Natuurlijk Victoria’s Secret Coconut Passion, want kokosnoot, maar ook de Japanese Cherry Blossom van The Body Shop. Het was maar net waar ik zin in had.

IMG 8659 1440x1131 - Favorieten Juli 2018

TV-Serie

Afgelopen maand besloten we om series af te kijken die niet meer lopen. Dit omdat we een belachelijk lange lijst hebben met series om te kijken. En we kijken nooit iets af, dus die lijst werd langer en langer. We keken onder andere Criminal Minds: Beyond Borders, Hooten & The Lady en Zoo, waarvan ik Zoo het interessants vond. In deze serie blijken dieren te zijn gemuteerd, waardoor ze uit het niet mensen beginnen aan te vallen. Een speciaal team gaat op zoek naar een manier om de mutatie terug te draaien en zo de wereld te redden.

Film

Zeker weten Ant-Man and the Wasp. Een hele gave film, die je als Marvel-fan gezien moet hebben. Veel actie, veel humor en een goed verhaal. Scott Lang is al een hele poos geen Ant-Man meer geweest, maar moet weer in actie komen als Hank Pym en Hope Van Dyne een manier hebben gevonden om Janet Van Dyne terug te halen. Ze worden dwars gezeten door een standaard slechterik, maar ook door Ghost, die zomaar uit het niets lijkt te komen. En blijf vooral even zitten voor de aftiteling. Met Paul Rudd en Evangeline Lilly.

Game

Veel te warm om te gamen… Nee, we zouden niet gaan zeuren. Ik heb maar heel weinig achter een computer gezeten, vooral om de temperatuur in de woonkamer een beetje laag te houden. De tablet heb ik wel gebruikt, en daar speelde ik Harry Potter: Hogwarts Mystery en Marvel’s Avengers Academy.

Boek

Na het lezen van Goede dochter van Karin Slaughter moest ik even een kleine leespauze inlassen. Dat verhaal maakte behoorlijk wat indruk en is me dus ook het meeste bijgebleven. Niet voor zwakke magen, maar wel voor alle fans van haar eerdere boeken.

pinit fg en rect red 28 - Favorieten Juli 2018

Share:

2 Reacties

 1. lievelyne
  7 augustus 2018 / 12:50

  De shampoo bars wil ik ook eens testen. Maar heb zo droog haar tegenwoordig. Leuke items! Liefs E.

  • Annika
   Auteur
   7 augustus 2018 / 13:07

   Ze hebben ze ook voor droog haar, en dan zou ik er gewoon nog een fijne conditioner tegenaan gooien.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: