Boeken die ik graag wil lezen #1

De laatste tijd heb ik het lezen weer flink opgepakt en de lijst met boeken die ik graag wil lezen groeit gestaag. Mijn Kobo Plus abonnement zorgt ervoor dat ik regelmatig boeken lees die ik normaal links zou laten liggen, en mijn interesses lijken alleen maar toe te nemen. Vandaag wil ik een aantal boeken met je delen die nog op mijn leeslijst staan. Helaas staan niet alle boeken van dit lijstje in Kobo Plus, maar gelukkig wel een paar.

paul schafer 787418 unsplash 1440x960 - Boeken die ik graag wil lezen #1

Photo by Paul Schafer on Unsplash

Supernova – Taylor Jenkins Reid

9200000028916585 - Boeken die ik graag wil lezen #1

Man en vrouw worden verliefd, ze trouwen al snel en negen dagen na het huwelijk gaat de man dood. Zijn vrouw, nu weduwe ontmoet voor het eerst haar schoonmoeder, die niet bepaald op haar zit te wachten. Ik verwacht een meeslepend liefdesverhaal en de nasleep van een drama. Heftig, maar mooi. Ook verwacht ik dat ik het niet droog zal houden tijdens het lezen.

Jane Eyre – Charlotte Brontë

9200000081142442 - Boeken die ik graag wil lezen #1

Ik wil me wat meer verdiepen in de klassiekers, en geloof het of niet, ik heb nog nooit een Brontë gelezen. Jane Eyre lijkt me wel een goed begin. Jane is een wees die bij haar tante opgroeit en later wordt aangesteld als gouvernante op Thornfield. Ze ontwikkelt gevoelens voor haar baas. Geen idee wat ik van het boek kan verwachten, ik ga me maar laten verrassen.

Furyborn – Claire Legrand

9200000081789334 - Boeken die ik graag wil lezen #1

Twee verhalen met een tijdverschil van zo’n duizend jaar. In het ene verhaal is de koningin van de zon de heldin, in het andere verhaal de koningin van bloed. Het is een Young Adult Fantasy, een genre dat me sowieso wel ligt. Ik heb goede verhalen gehoord over dit boek en het lijkt mij een topper. Het is het eerste deel in een trilogie.

Daughter of Smoke and Bone – Laini Taylor

9200000020405881 - Boeken die ik graag wil lezen #1

Een Young Adult Fantasy die anders is dan anders. Het gaat over een meisje dat half in deze wereld leeft, en half in een andere wereld. De doorgang naar de andere wereld gaat sluiten en ze zal moeten kiezen of ze in deze veilige wereld blijft, of naar die andere wereld gaat, waar wellicht de antwoorden op al haar vragen zich bevinden. Intrigerend is een woord dat bij me opkomt als ik de synopsis van dit boek lees, dus dit boek staat zeker op mijn lijstje.

De Verdediging van Jacob – William Landay

9200000002272069 - Boeken die ik graag wil lezen #1

Ik zal meteen toegeven dat ik een klein beetje een fan girl ben. Vorige week las ik dat dit boek verfilmd gaat worden met Chris Evans in de hoofdrol. Tja, en dan moet ik dat dus zien, en lezen in dit geval. Ik vind het heerlijk om boeken te vergelijken met verfilmingen, waarbij de boeken meestal beter uit de bus komen. Ik wil dit boek dus lezen ter voorbereiding voor wanneer de serie uit gaat komen.

Andy Barber is al jaren hulpofficier van justitie als op een dag zijn zoon wordt verdacht van moord. Hij gaat uiteraard zelf zijn zoon verdedigen, maar komt daarbij voor een duivels dilemma te staan.

Dit lijstje is maar kort, vooral als je de lijst met boeken ziet die al op mijn tablet staan, maar dit zijn wel de boeken waar ik op dit moment het meest naar uit kijk. De grote vraag is natuurlijk of ik toe kom aan al deze boeken. Ik ga mijn best doen!

Dit artikel bevat affiliate links.

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Boeken die ik graag wil lezen #1

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: