De Captain Marvel trailer is er!

20180919 110143 1440x1231 - De Captain Marvel trailer is er!

Maart 2019 is het dan eindelijk zo ver. De eerste Marvel Cinematic Universe film waarin de hoofdrol wordt vertolkt door een vrouw, Captain Marvel komt dan uit. Brie Larson neemt de rol van Carol Danvers op zich, en ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien. Zo af en toe zie ik al een foto voorbij komen op Twitter (tip: volg acteurs die in je favoriete films spelen!) en het ziet er veelbelovend uit. Alles wat ik hierna met je deel, bevat mogelijk spoilers. Verder lezen is dus op eigen risico.

Wat we weten over Captain Marvel

  • Het verhaal speelt zich af in de jaren ’90.
  • Samuel L. Jackson en Clark Gregg spelen Nick Fury en Phil Coulson en krijgen een digitale verjongingskuur.
  • Mar-Vell (Jude Law) speelt een rol in het verhaal.
  • We krijgen meer te zien van de Skrull.
  • Het wordt geen traditionele Origin Story, maar er wordt wel uitgelegd hoe Danvers aan haar superkrachten komt.

Mocht je nog niet bekend zijn met het eerdere werk van Brie Larson, dan is het zeker de moeite waard om wat films van haar te bekijken. Ze was fantastisch in Room, maar deed het ook niet verkeerd in Kong: Skull Island.

Captain Marvel is één van mijn favoriete superhelden en ik ben heel erg benieuwd wat ze met haar karakter gaan doen in de film, en vooral ook, wat Captain Marvel gaat betekenen in het grote geheel. En dan doel ik natuurlijk op de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War. Het lijkt erop dat Captain Marvel een grote en belangrijke rol gaat spelen in de volgende Avengers-film.

De trailer

En dan nu, genoeg gespeculeerd. Tijd om de trailer te bekijken.

Maart is nog een eeuwigheid ver weg, dus intussen moet ik me maar vermaken met de comics, en het nog honderd keer bekijken van de trailer. Mocht je meer willen weten over Captain Marvel, momenteel loopt er een korte comic-serie over haar. The Life of Captain Marvel bestaat uit vijf delen, en iedere maand komt er eentje uit. Deze week is deel drie aan de beurt. Kijk hier voor meer Captain Marvel comics.

pinit fg en rect red 28 - De Captain Marvel trailer is er!

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: