Favorieten Augustus 2018

Ik merk dat ik wat moeite heb om weer in een ritme te komen na zo’n lange vakantie. Er zijn dus een paar dingen die niet geheel volgens schema gaan, zoals de favorieten. Ze zijn een beetje laat, maar hey, ze zijn er.

Make-up

In augustus heb ik geen make-up gebruikt. Helemaal niks. Het was heet, we hadden vakantie en ik had er gewoon geen zin in. Hooikoorts helpt dan ook niet mee, mijn ogen traanden de hele dag. Geen favorieten dus deze maand.

Huidverzorging

IMG 1234 2 1440x1300 - Favorieten Augustus 2018

Na de Novasure kreeg ik opeens last van acne op mijn kin, hormonen op hol! Ik trok de Niacinamide van The Ordinary weer eens uit de kast en ik zag gelijk de volgende dag verschil. Sindsdien gebruik ik het twee keer per dag en mijn huid is flink opgeknapt.

Haarverzorging

IMG 0045 1440x1069 - Favorieten Augustus 2018

Ik ben nog steeds bezig met de twee flessen Micellar Shampoo van Nivea, en ik moet zeggen dat ik er heel tevreden over ben. Er zijn twee varianten en ze doen allebei prima hun werk. Ik vind de roze versie een fractie lekkerder ruiken dan de groene, maar dat is dan ook het enige puntje dat ik in kan brengen.

Geur

Het wordt herfst, dus ik ga deze geur niet heel lang meer gebruiken, maar ook in augustus koos ik vaak voor Coconut Passion van Victoria’s Secret. Ik blijf erbij dat kokosnoot één van de lekkerste geuren voor de zomer is.

TV Serie

Als achtergrondruis zette ik vaak iZombie aan. Ik heb alle afleveringen al eerder gezien, maar dit is zo’n serie die ik vaker kan kijken. Heerlijke humor en meestal een fijne whodunit. Eigenlijk is het ook weer de hoogste tijd om Veronica Mars weer eens terug te kijken, van dezelfde makers.

Film

We keken een aantal films met Chris Evans (Captain America), waarvan er twee uitsprongen voor mij. De eerste is The Losers, een comic-verfilming, waarin een groepje voormalig soldaten een vreselijke misdaad probeert recht te zetten. Vooral het stukje met Skippy the Tech Guy is heel erg grappig. Veel humor en veel actie, met dus Chris Evans, maar ook Jeffrey Dean Morgan (Negan uit The Walking Dead) en Idris Elba.

De tweede film is Gifted, waarin Evans de oom speelt van een briljant jong meisje. Hij komt in een gevecht om de voogdij terecht met zijn moeder als zij erachter komt hoe slim het meisje daadwerkelijk is. De relatie tussen de hem en het meisje staat centraal, waarbij hij zich continu zorgen maakt of hij wel het beste voor haar doet.

Game

Sorry voor de slechte kwaliteit van de plaatjes, ik moest een foto maken van mijn scherm, bij dit spel kun je geen screenshots maken, helaas.

Na jaren kwam ik op Steam My Tribe weer eens tegen. My Tribe is een klein, gemoedelijk spel, dat niet eens zoveel tijd kost. Je krijgt een paar mensjes, die gestrand zijn op een onbewoond eiland. Je moet ervoor zorgen dat ze te eten krijgen, een dak boven hun hoofd hebben en zich voortplanten, zodat de groep blijft bestaan. Door het doen van onderzoek kun je meer gebouwen neerzetten, en uiteindelijk zelfs naar nieuwe eilanden varen. Het is een uitdaging om alle trofeeën te behalen, en ik ben nog steeds bezig met de laatste. Het spel loopt door, ook als je computer uitstaat, dus er is van alles gebeurt in de tijd dat je weg bent. Ik kijk twee keer per dag even, om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen doodgaan.

Boek

9200000079578988 - Favorieten Augustus 2018

Ik heb niet verschrikkelijk veel gelezen de afgelopen maand, maar ik denk dat De Overlevenden het beste boek was. Dit is het eerste deel in de Darkest Minds trilogie van Alexandra Bracken. Het gaat over Ruby, een meisje dat moet leren omgaan met haar nieuwe talent. Een talent dat ze kreeg door een ziekte waar veel andere kinderen aan zijn overleden. De kinderen die het wel haalden, hebben allemaal zo’n talent en dat zorgt voor angst bij de volwassenen.

pinit fg en rect red 28 - Favorieten Augustus 2018

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: