Favorieten September 2018

In september zijn we hier met zijn allen druk bezig geweest om weer in een ritme te komen. Ik zit nog niet echt in een lekkere blog flow, daar hoop ik in oktober verandering in te brengen. September was een maand van keuzes, een gevolg daarvan, is dat ik niet langer een blog ga schrijven over de Styletone Box. Ik heb het abonnement stop gezet, mijn make-upkast puilt uit, en ik kom er niet eens meer aan toe om alles te gebruiken. De rest van 2018 zal waarschijnlijk in het teken staan van mindering en opruimwoede, althans, dat hoop ik, we komen om in de spullen. Voor nu kan ik je wel verblijden met mijn favorieten van september.

Make-up

IMG 0056 1440x2526 - Favorieten September 2018

Lang leve de waterproof mascara! We leven in een wereld waar hooikoorts niet meer alleen bestaat in de lente, maar met een beetje pech het hele jaar voortduurt. Ik dacht afgelopen maand eventjes dat het afgelopen was, maar toen begon er toch weer iets te bloeien waar ik behoorlijk last van kreeg. Ik ben dus erg blij met een goede waterproof mascara. De Miss Baby Roll van L’Oréal is een prima product, en daarom mijn favoriet van september.

Huidverzorging

IMG 9950 1440x1510 - Favorieten September 2018

Ik blijf stug doorsmeren met de producten van The Ordinary, en ik zie mijn huid gewoon opknappen. Groot fan dus, en het is ook nog eens ontzettend betaalbaar. Daarnaast gebruik ik twee keer per dag de Shine Refine Tonic van Kiko Milano, die zorgt ervoor dat mijn huid zich net wat beter gedraagt qua vet en roodheid, altijd fijn.

Haarverzorging

Mijn haar gedraagt zich de laatste tijd prima, en ik gebruik verschillende shampoo’s, waardoor mijn haar niet “went” aan één bepaald product. Na het wassen gebruik ik meestal een olie voor extra verzorging en tussen de wasbeurten door gebruik ik droogshampoo, het liefst van Colab of Batiste. Nu het niet meer zo warm is, draag ik mijn haar vaker los, en dan gebruik ik een haarspray om ervoor te zorgen dat alles een beetje op zijn plek blijft. Momenteel is de Nivea Care & Hold Styling Spray mijn favoriet. Deze spray zorgt ervoor dat mijn haar niet gelijk weer warrig wordt, en je borstelt het er heel gemakkelijk weer uit.

Geur

Ik ben verliefd. Afgelopen maand kreeg ik een Daisy Kiss van Marc Jacobs, en hij ruikt zo lekker! Ik heb niets anders meer gebruikt. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de verpakking. Wat een prachtig flesje!

TV Serie

Back to the ’90’s voor mij. Ik zit midden in een Party of Five binge momenteel. Voor wie er nog nooit van heeft gehoord, Party of Five is een dramaserie over vijf broers en zussen die op elkaar zijn aangewezen nadat hun ouders zijn omgekomen bij een auto-ongeluk. Oudste broer Charlie is twintiger en heeft de voogdij over Bailey, Julia, Claudia en baby Owen. Er spelen veel maatschappelijke thema’s die (helaas) nog steeds relevant zijn. Maar het is natuurlijk vooral lekker kijken. Ik had er vroeger weleens een aflevering van gezien, maar dit is voor het eerst dat ik de serie op deze manier kan volgen. Party of Five is te vinden op Netflix.

Daarnaast namen we een proefabonnement op Videoland en keken we Kinderen Geen Bezwaar terug. Die heb ik ook nog ergens op DVD liggen. Vooral de eerste seizoenen zijn ontzettend leuk. Julia (Celine Purcell) is zo sarcastisch en direct dat de tranen regelmatig over mijn wangen lopen.

Film

Blijkbaar hebben we niet zo veel memorabele films gezien in september, want zowel manlief als ik komen niet verder dan Ocean’s 8 en de Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. En van die twee is Ocean’s 8 verreweg de beste. Hij was niet zo sterk als Ocean’s 11, maar toch nog gewoon een vermakelijke film.

Game

Ook deze afdeling was afgelopen maand best wel nostalgisch. Ooit speelde ik Theme Hospital, waarbij je je eigen ziekenhuis moest runnen en je patiënten de vreemdste aandoeningen hadden. Het team dat verantwoordelijk was voor die game, maakte Two Point Hospital. Het ziet er allemaal flink wat gelikter uit, maar de gameplay is hetzelfde. Het is nog altijd niet makkelijk, maar wel ontzettend vermakelijk.

Boek

9200000020439765 - Favorieten September 2018

Ik heb in september 10 boeken gelezen, dus volop keuze. Maar er kan er maar eentje de beste zijn, en dan kies ik toch voor Rebecca, van Daphne DuMaurier. Het is een beklemmend verhaal met goede plottwist, dat 80 jaar na de eerste uitgave nog steeds staat als een huis. Deze maand wil ik de Hitchcock filmversie graag kijken, want ik ben eigenlijk nog niet klaar met dit verhaal.

 

pinit fg en rect red 28 - Favorieten September 2018

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: