2018 Mini Bucket List

Help! 2018 is al bijna afgelopen en ik ben er nog niet klaar mee! Waar is het jaar gebleven? Nog anderhalve maand te gaan en er zijn een paar dingen die ik nog van mijn lijstje wil gaan afstrepen voor het jaar voorbij is. Misschien niet een echte Bucket List, want helemaal niet spannend, maar een mens moet doelen hebben!

glenn carstens peters 190592 unsplash 1440x958 - 2018 Mini Bucket List

Photo by Glenn Carstens-Peters on Unsplash

#1. 75 boeken uitlezen

Aan het begin van het jaar nam ik me voor om 50 boeken uit te lezen. Ik kwam wat moeilijk op gang, maar in de zomer ging ik los. In september haalde ik mijn doel, en terwijl ik dit typ, staat de teller op 68. Als ik dit jaar de 75 haal, zet ik mijn doel voor 2019 op 100, dan is het pas een echte uitdaging! Naar verwachting red ik die 75 trouwens makkelijk.

#2. Nog één keer naar de bioscoop

Vroeger ging ik heel vaak naar de bioscoop, maar sinds we kinderen hebben, is dat veel minder geworden. Het is niet eens dat we geen tijd hebben, maar meer dat we ‘s avonds compleet uitgeblust op de bank ploffen en helemaal geen zin meer hebben om weg te gaan. Tijd om weer eens te gaan.

#3. Taarten bakken en toetjes maken

Mijn oudste zoon vindt bakken leuk, en ik ook. Voordat het jaar voorbij is, wil ik dan ook nog een paar keer lekkere dingen creëren met hem. Op zondag een lekker toetje, zo af en toe een gebakje. En vooral veel bakgezelligheid.

#4. Een jaartje ouder worden

Mijn verjaardag is voor mij een beetje het begin van de eindejaarsgezelligheid. Hij valt samen met de intocht van Sinterklaas en markeert het begin van een drukke, maar knusse periode. Natuurlijk speel ik nu een beetje vals, want dit gebeurt helemaal vanzelf, maar toch vind ik dat hij erbij hoort. Ik vier mijn verjaardag trouwens niet, we gebruiken het alleen als excuus om veel Sinterklaas-lekkers in te slaan!

Wat wil jij nog heel graag doen in 2018?

pinit fg en rect red 28 - 2018 Mini Bucket List

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: