Dit zijn de mobiele games die ik nu speel

Iedereen herkent het waarschijnlijk wel. Als je wat tijd te doden hebt, pak je al snel je mobiel of tablet erbij en speel je even een spelletje. Ik vertel je vandaag welke ik speel, misschien zit er wat bij voor je. Alle games die ik noem zijn gratis te spelen.

CodyCross

Screenshot 20181108 085202 1440x1920 - Dit zijn de mobiele games die ik nu speel

CodyCross is een puzzelspel, waarbij je, heel simpel, filippines moet invullen. Als je een puzzel hebt opgelost, verschijnt er verticaal een woord. De vragen zijn heel breed, er zit voor iedereen iets bij. Als je een vraag goed hebt beantwoord, verschijnen er bij andere openstaande vragen ook alvast wat letters om je te helpen. CodyCross is te krijgen via iTunes en GooglePlay.

My Museum Story

Screenshot 20181108 085232 1440x1080 - Dit zijn de mobiele games die ik nu speel

Als je fan bent van GardenScapes en CandyCrush, dan vind je dit spel vast ook leuk. Het spel heeft precies hetzelfde concept, alleen bouw je nu een museum. Door het spelen van de levels, waarbij je drie dezelfde symbolen op een rij moet zetten, wordt je museum steeds groter en mooier. Vooral leuk als je een poosje door kunt spelen, maar minder leuk als je vastzit op een level. Geschikt voor Apple en Android.

Marvel Avengers Academy

Screenshot 20181108 085245 1440x1080 - Dit zijn de mobiele games die ik nu speel

Toen ik net begon met Mrs. Marvelous vertelde ik al eens over dit spel. Sindsdien is er heel wat veranderd. De makers hebben de gameplay helemaal omgegooid en alles is nu anders. Je spaart nog steeds zoveel mogelijk Marvel helden, maar nu kun je ze ook laten vechten en hun statistieken verbeteren. De meningen zijn behoorlijk verdeeld of dit nu een verbetering is of niet, maar ik kijk zeker nog twee keer per dag naar het spel om nieuwe missies aan te zetten. Verkrijgbaar voor Apple en Android.

My Lidl Store

Screenshot 20181108 085256 1440x1080 - Dit zijn de mobiele games die ik nu speel

Zoonlief en ik zagen deze app voorbijkomen in een folder van Lidl, dus die hebben we meteen maar uitgeprobeerd. En ik moet zeggen, hij is best vermakelijk. Je begint met een kleine markt en werkt jezelf op naar een eigen Lidl filiaal. Je kunt zelfs munten verzamelen door producten in de winkel te scannen. Leuk voor kinderen, maar dat gaat mij persoonlijk iets te ver. Ook deze app is te spelen op zowel Apple als Android.

Picross Survival

Screenshot 20181108 085434 1440x1080 - Dit zijn de mobiele games die ik nu speel

Deze laatste app is gebaseerd op Japanse Puzzels, je weet wel, van die rasters waar cijfertjes voor staan, en je de goede vakjes in moet kleuren. Als je het goed doet, verschijnt er een mooie tekening. Het voordeel van zo’n spel in de digitale wereld, is dat je gelijk ziet of je het goed doet. En het is een heerlijk spelletje zonder tijddruk. Als je zin hebt, kleur je een paar vakjes. Heel fijn om even je gedachten te verzetten. En ook dit laatste spel is verkrijgbaar voor Apple en Android.

Welke mobiele games speel jij?

pinit fg en rect red 28 - Dit zijn de mobiele games die ik nu speel

Share:

4 Reacties

 1. 13 november 2018 / 12:01

  CodyCross speel ik ook! Of eigenlijk, speelde ik. Heb laatst een digitale detox gedaan en sindsdien ben ik vrij van mijn spelletjesverslaving, haha. Moet zeggen dat dit artikel de zin om een spelletje te spelen toch weer een beetje aanwakkert 😉

  • Annika
   Auteur
   13 november 2018 / 12:26

   Alles met mate! Zo af en toe moet het gewoon kunnen, toch?

 2. 14 november 2018 / 14:07

  CodyCross en Picross Survival lijkt me leuk! Ik speel eigenlijk geen spelletjes.. een hele tijd geleden speelde ik Criminal Case (voorwerpen zoeken) en daar zat ik wel al heel ver in

  • Annika
   Auteur
   15 november 2018 / 14:57

   Die ga ik ook eens opzoeken, lijkt me leuk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: