Favorieten Oktober 2018

Make-up

IMG 9998 1440x1070 - Favorieten Oktober 2018

Het is herfst, dus het wordt weer tijd voor extra verzorging. Vooral voor mijn lippen, velletjes liggen op de loer. Mijn favoriete lipproduct van oktober is dan ook heel verzorgend. Ik smeer meerdere keren per dag met Labello Lip Butter Vanilla & Macadamia. Kleurloos, en misschien niet echt make-up, maar wel heel geliefd.

Huidverzorging

IMG 1234 1 1440x1300 - Favorieten Oktober 2018

Ik blijf zweren bij vrijwel alles van The Ordinary. Met stip op de eerste plek de Niacinamide 10% + Zinc 1%, deze zorgt voor optisch kleinere poriën, minder puistjes en minder roodheid. Precies wat ik op dit moment nodig heb.

Haarverzorging

Ik heb een paar weken mijn haar een frissere blonde kleur gegeven, en om ervoor te zorgen dat de kleur niet geel wordt, gebruik ik de Kruidvat Silver Shampoo. De paarse kleur van de shampoo neutraliseert een gele gloed, die je niet wil hebben in je blonde haar.

Geur

Net als vorige maand, ben ik nog steeds helemaal weg van Daisy Kiss van Marc Jacobs. De geur is zo lekker, en zelfs het flesje is prachtig. Ik denk dat ik verliefd ben.

TV Serie

Jaren geleden hebben mijn man en ik de complete serie Buffy the Vampire Slayer op dvd aangeschaft en binnen een paar maanden gekeken. En daar hadden we deze maand weer zin in. Dus keken we in oktober seizoen 1 en het grootste deel van seizoen 2. Joss Whedon had er genoeg van de dat de blonde cheerleader altijd sneuvelde in horrorfilms, dus creëerde hij Buffy, een tiener die zich bezig wil houden met jongens en shoppen. Helaas is zij de uitverkorene en moet ze de wereld redden van vampiers en ander kwaad. Heel vermakelijk, met geweldige humor.

Film

We hebben in oktober welgeteld één film gezien, Mamma Mia! Here We Go Again, en die was best leuk. Als je van Abba muziek houdt, vind je deze film waarschijnlijk ook leuk. Het verhaal is flinterdun en lekker luchtig. In het eerste deel gingen we mee op zoektocht naar de vader van Sophie, in deze film nemen we een kijken in het verleden van Donna, gespeeld door Lily James.

Game

Schermafbeelding 2018 10 29 om 11.03.59 1 - Favorieten Oktober 2018

Ik heb verschillende games gespeeld, maar de meeste tijd spendeerde ik aan De Sims 4. Ik had het al een poos niet gespeeld, en opeens had ik er zo’n zin in. Natuurlijk ging ik verder met mijn Legendary familie, waarbij ik probeer 26 generaties te krijgen, beginnend met A. Op het moment speel ik met generatie J, dus ik heb nog een flinke tijd te gaan.

Boek

9200000025876763 - Favorieten Oktober 2018

Ik heb weer redelijk wat leeskilometers gemaakt in oktober, met helaas wat missers, maar er zaten best wel wat fijne boeken tussen. Mijn favoriet van de maand is Supernova van Taylor Jenkins Reid, en een goede tweede plek voor De Verdediging van Jacob van William Landay. Supernova is een boek met een lach en een traan, die een behoorlijke indruk maakte, hier lees je er meer over.

pinit fg en rect red 28 - Favorieten Oktober 2018

Share:

1 Reactie

  1. crohnik
    2 november 2018 / 17:28

    Die lip butter is hier ook favoriet! Heerlijk 😍

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: