Uitgelezen in Oktober 2018

In september las ik 10 boeken, in oktober wilde ik proberen om er meer te lezen en vandaag vertel ik je of dat is gelukt.

Boeken: 10

Pagina’s: 2902

Even veel boeken, maar 500 pagina’s minder. In de laatste week van oktober heb ik geen enkel boek meer uitgelezen, maar ben ik wel in een stuk of zes boeken begonnen. Die tellen dus allemaal mee voor november. Ik ben benieuwd hoeveel pagina’s dat in totaal gaan worden. Hieronder zie je alle boeken die ik wél heb uitgelezen in oktober!

Supernova – Taylor Jenkins Reid

9200000028916585 - Uitgelezen in Oktober 2018

Elsie en Ben zijn verliefd en hun relatie ontwikkelt zich razendsnel, binnen zes maanden zijn ze getrouwd. Negen dagen na hun trouwen komt Ben om bij een ongeluk. Elsie blijft achter met haar verdriet en een schoonmoeder die ze nog nooit heeft ontmoet. Een verhaal over liefde, verlies, verdriet en vriendschap. Door middel van flashbacks zie je hoe de relatie van Ben en Elsie zich ontwikkelt, maar in het nu moet Elsie alleen verder, met haar intense verdriet. Het boek raakte me, er zijn flink wat tranen gevloeid en ik waardeer alles wat ik heb net ietsje meer, want je weet nooit wanneer je het weer kwijtraakt. Supernova is een achtbaan van emoties in 336 pagina’s. Klik hier voor een review.

Heerlijk Stoute Leugens – Kendall Ryan

9200000096854989 - Uitgelezen in Oktober 2018

Deze titel werd me aangeraden door Bol.com, geen idee waarom, want het is niet echt mijn genre. Het is een erotisch verhaal, maar daar krijg ik eigenlijk alleen maar de kriebels van. Het doet wat denken aan de Vijftig Tinten Grijs-serie, die ik helemaal heb gelezen, maar ook geen bal aan vond. Een jonge vrouw, Sophie, nog maagd, laat zichzelf als seksslaaf veilen, omdat ze geld nodig heeft voor haar doodzieke tweelingzus. Ze wordt gekocht door Colton Drake, een multimiljonair. Sophie moet een half jaar bij hem blijven en al zijn seksuele wensen vervullen. Dan eindigt het flinterdunne verhaal ook nog met een cliffhanger, waardoor je bijna genoodzaakt bent verder te lezen in deel 2. De hele serie bestaat uit 4 boeken… Ik snap waarschijnlijk dit genre gewoon niet… Maar ik lees dus wel deel 2, omdat ik heel slecht tegen onafgemaakte series kan. Gelukkig zijn het maar dunne boeken, met 158 pagina’s, dus ik ben binnen een week wel klaar met deze serie.

Heerlijk Stoute Liefde – Kendall Ryan

9200000096855979 - Uitgelezen in Oktober 2018

Helaas werd het niet beter in deel 2, en ik waag me ook maar niet meer aan deel 3 en 4. Daar waar in deel 1 nog een beetje spanningsopbouw zat, is deel 2 gewoon ronduit saai. Alle vragen die je in deel 1 had, worden in het eerste hoofdstuk van deel 2 beantwoord. En dan zit er later nog een plottwistje in, dat nergens op slaat. Laten we het er maar op houden dat het gewoon niet mijn genre is. Ook weer ongeveer 158 pagina’s.

Tot op de bodem – Lisa Gardner

9200000051581466 - Uitgelezen in Oktober 2018

416 pagina’s. Ik heb er een gloeiende pesthekel aan, dat ik er al lezende achterkom dat het verhaal een zoveelste deel is in een serie. Is het nou zo ingewikkeld om dit even op de voorkant aan te geven? Dit boek is het derde deel in een serie over Tessa Leoni. Gelukkig is het boek goed zelfstandig te lezen, als je je niet al te veel ergert aan een paar verwijzingen naar eerdere gebeurtenissen. Ook blijven er een paar vragen onbeantwoord die ongetwijfeld opgepakt worden in een volgend deel. Het kernverhaal van dit boek gaat over een vrouw met geheugenverlies en haar echtgenoot die heel geheimzinnig doet. Ik bleef maar pagina’s omslaan, omdat je gewoon wilt weten wat er gaat gebeuren. De ontknoping is verrassend, zeker een reden om nog meer van Lisa Gardner te lezen.

Het verhaal van Phoenix – Joss Stirling

1001004011817574 - Uitgelezen in Oktober 2018

330 pagina’s. Een tijdje geleden las ik Het verhaal van Sky, het eerste deel van deze serie. Ik was toen al positief verrast, maar ik was nog niet toegekomen aan het tweede deel. Gelukkig had ik de volgende delen al op mijn tablet staan, want ik zag dat de boeken nu niet meer op Kobo Plus staan, helaas. Phoenix woont in Londen en maakt noodgedwongen deel uit van een criminele organisatie om te overleven en haar leven ziet er niet al te best uit. Totdat ze Yves Benedict ontmoet, door hem verandert alles. Een heerlijke, romantische Young Adult, zonder vampiers en weerwolven, maar met bovennatuurlijke krachten.

Het verhaal van Crystal – Joss Stirling

9200000009896565 - Uitgelezen in Oktober 2018

306 pagina’s. Ik las meteen door in het derde deel, dat dit keer over Crystal gaat. Als ze samen met haar zus in Amerika is, ontmoeten ze de familie Benedict en al snel blijkt haar zus de zielsverwant te zijn van één van de Benedicts. Zelf ligt Crystal overhoop met Xavier Benedict, die een rare invloed op haar heeft. Net als de vorige twee delen een leuk en interessant verhaal, ik hoop dat deel 4 snel op Kobo Plus staat.

De verdediging van Jacob – William Landay

9200000002272069 - Uitgelezen in Oktober 2018

416 pagina’s. Dit boek las ik, omdat het binnenkort een tv serie wordt met Chris Evans in de hoofdrol. Een stukje voorbereiding dus. Andrew Barber is al jaren hulpofficier van justitie als een jongen in zijn woonplaats wordt vermoord. Hij neemt de zaak op zich, maar moet van kant wisselen als zijn veertienjarige zoon aangewezen wordt als hoofdverdachte. Het is een behoorlijk rechttoe rechtaan rechtszaakdrama, waarin maar één vraag centraal staat. Is Jacob schuldig, of niet? Klik hier voor een review.

Liefde in Twin Bridges Deel 1 (Abby en Blake) – Debra Eliza Mane & Lizzie van den Ham

9200000086230267 - Uitgelezen in Oktober 2018

250 pagina’s. Vlak voor Kerst wordt Abby ontslagen en betrapt ze haar vriend met een ander. Ze neemt een drastisch besluit en vertrekt met haar hond Elvis naar Amerika. Daar wordt ze niet alleen verliefd op het land, maar ook op Blake Miller, een echte cowboy. Even oppassen als je dit boek wilt aanschaffen, het boek wordt verkocht in drie losse delen, maar ook gebonden in één boek. Je bent er zo doorheen, het boek leest prettig en vlot.

Liefde in Twin Bridges Deel 2 (Jacob en June) – Debra Eliza Mane & Lizzie van den Ham

9200000093140928 - Uitgelezen in Oktober 2018

300 pagina’s. Losstaand vervolg op het vorige boek, waarbij het dit keer draait om Jacob en June. Abby en Blake zijn bijfiguren, zodat je er nog wel achter komt hoe het verder met ze gaat. June is een auteur wiens boek wordt verfilmd. De filmcrew heeft het landgoed van Jacob afgehuurd voor de film. June bezoekt de set en ontmoet Jacob. Best vermakelijk, al stoorde ik me aan een aantal taalfouten, maar dat is misschien mijn probleem.

Leven als prinses in Texas – Debra Eliza Mane & Lizzie van den Ham

9200000079992375 - Uitgelezen in Oktober 2018

232 pagina’s. Na het lezen van de vorige twee boeken van deze auteurs, las ik ook dit verhaal, bedoeld voor een iets jongere doelgroep. Sam verhuist, tegen haar zin, met haar moeder naar Texas voor een nieuwe start. Sam is een kreng, een verwende draak, ook wel prinses. In Texas wordt ze verliefd op Scott, de cowboy. Dit boek vond ik duidelijk een stuk minder dan de andere boeken van dit duo. Dat komt waarschijnlijk, omdat ik me totaal niet kan vinden in de hoofdpersoon.

pinit fg en rect red 28 - Uitgelezen in Oktober 2018

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: