Favorieten November 2018

In november werd ik 33, kwam Sinterklaas aan in Nederland, en verzamelde ik natuurlijk weer al mijn favorieten. Zoals gewoonlijk zijn er weer acht categorieën, en er zitten een paar hele leuke bij. Ik ben deze maand een beetje laat met dit artikel, maar hey, beter laat dan nooit!

Make-up

IMG 0056 300x318 - Favorieten November 2018
Miss Baby Roll

Momenteel gebruik ik niet heel erg veel make-up, maar bestaat mijn routine uit drie producten. Mijn favoriet van die drie is de mascara. Heel specifiek, de Miss Baby Roll Mega Volume Waterproof van L’Oréal Paris. Heel makkelijk en snel vollere wimpers voor een wakkere blik.

Huidverzorging

Qua huidverzorging ben ik helemaal lui de afgelopen maand, meestal smeer ik alleen even snel een dag- of nachtcrème. En dan van een goedkoop merk, zoals Cien van Lidl of het huismerk van Etos. Mijn vettere huid heeft gelukkig niet zoveel nodig in de herfst.

Haarverzorging

IMG 0045 - Favorieten November 2018
Comforting Micellar Shampoo

Ik heb weer eens een shampoo opgemaakt. Dit was in dit geval de Nivea Comforting Micellar Shampoo. Deze shampoo heeft een lekker frisse geur en maakt je haar niet zwaar. Het is misschien geen hoogstandje, maar ik denk dat je dat ook niet mag verwachten voor een product in deze prijsklasse. Hij is fijn in gebruik en ook behoorlijk zuinig, dus wat mij betreft was het een goede koop.

Geur

20181210 144414 - Favorieten November 2018

Mijn favoriete geur van november was weer Daisy Kiss van Marc Jacobs. Ik blijf het gewoon een heerlijke geur vinden, en opeens lijkt het flesje ook leger te worden. Stiekem baal ik daarvan, want het is geen goedkope geur om opnieuw aan te schaffen.

TV Serie

In mijn uppie keek ik veel naar Party of Five, samen keken we naar nieuwe afleveringen van The Flash. De eerste serie gaat over een gezin van vijf kinderen die wees zijn geworden doordat hun ouders zijn omgekomen bij een auto-ongeluk. The Flash gaat over Barry Allen, die supersnel wordt en mensen gaat redden. Heel verschillend, maar wel leuk. Beide series zijn te zien op Netflix.

Party of Five
The Flash

Film

Verreweg de beste film die we in november zagen, was Deadpool 2. Op de avond van mijn verjaardag huurde we dit tweede deel met Ryan Reynolds in de hoofdrol. En we hebben dubbel gelegen van het lachen. Er zit ontzettend veel humor in deze film. Plat, maar ook wat intelligenter. Wij hielden natuurlijk al van alles wat Marvel maakt, en deze film hoort zeker thuis in de succesrij.

Deadpool 2

Game

Ondanks dat ik mijn verjaardag niet vierde, kreeg ik toch een cadeau van mijn ouders. En met dat cadeau heb ik me heel wat uurtje vermaakt in november. Ik kreeg Pokémon Let’s Go! Pikachu en samen met onze oudste zoon heb ik al heel wat Pokémon gevangen en verslagen. Het spel speelt zich af in de Kanto regio, waar de eerste 151 Pokémon wonen, en dat is een klein stukje nostalgie, al die monsters ken ik nog.

Pokémon Let’s Go!

Boek

9200000078814490 - Favorieten November 2018
P.I.D.

Ik heb twee favoriete boeken overgehouden aan november. De eerste is P.I.D. van Bronja Hoffschlag, dat ik las voor de Hebban Leesclub. Dit boek beschrijft het verhaal van een man die er heilig in gelooft dat Paul McCartney is omgekomen en vervangen door een ander. Het verhaal maakte veel indruk op me en spookt nog regelmatig door mijn hoofd. Het andere boek is Hof van Mist en Woede van Sarah J. Maas, het tweede deel in de Hof van Doorns en Rozen trilogie. Er zat een grote plottwist in, die me verbaasde, maar waar ik stiekem in het eerste boek al op hoopte. Dit boek is fantasy met dingen als elfen en magie, dus een heel ander genre.

pinit fg en rect red 28 - Favorieten November 2018

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: