Favorieten December 2018

Ok, we zijn al een week bezig in 2019 en ik ben druk bezig met alles weer op de rit te krijgen. December was geen topmaand voor mij. We moesten onze lieve Diego in laten slapen, slechts een paar dagen voor Kerst, en na Kerst kreeg ik een oorontsteking die resulteerde is doofheid en een gaatje in mijn trommelvlies. Ik ben nog steeds een beetje doof, al merk ik gelukkig wel verbetering nu. Kerst en Oud & Nieuw waren dan weer heel erg gezellig en hebben we doorgebracht met mensen die ons heel dierbaar zijn, en is dat niet waar het allemaal om draait?

Bij deze krijg je van mij de laatste favorieten van het jaar, en gaan we samen een nieuw jaar in. Hopelijk brengt 2019 veel positiviteit!

Make-up

IMG 1333 - Favorieten December 2018

Ik ben en blijf groot fan van de Maybelline The Eraser Concealer. Even een veegje over de donkere kringen onder je ogen en ze zijn verdwenen. Heel fijn na slapeloze nachten om er toch een beetje wakker uit te zien. Inmiddels kun je ze in Nederland ook weer gewoon kopen, maar ik haalde de mijne daarvoor altijd in Duitsland bij DM.

Huidverzorging

IMG 9980 1440x1368 - Favorieten December 2018

Mijn Kiko Milano Shine Refine Tonic is op, en ik heb helaas nog geen mogelijkheid gezien om een nieuwe te bestellen. Om mijn make-up te verwijderen gebruik ik dagelijks de Garnier SkinActive Micellar All-in-1, met zo’n olielaagje. Dat werkt perfect voor waterproof mascara.

Haarverzorging

Momenteel gebruik ik van alles door elkaar om mijn haar te wassen, dus ik heb even geen favoriet. Wel gebruik ik steeds vaker producten als haarspray en verzorgende olie, en dat bevalt me eigenlijk prima.

Geur

Ook qua geur had ik in december geen duidelijke favoriet. Ik gebruikte van alles, en er sprong er niet eentje tussenuit. Ze waren allemaal even lekker. En nee, ik ben absoluut niet uitgekeken op Daisy, maar ik wil ook niet het flesje zo snel opmaken.

TV Serie

Als je series zoals Arrow en The Flash kijkt, dan ben je waarschijnlijk wel op de hoogte van The Arrowverse, ofwel, alle DC series spelen zich in hetzelfde universum af. Eens per jaar maken de makers daar goed gebruik van en maken ze een groot crossover event. Dit jaar deed Legends of Tomorrow niet mee, maar Arrow, The Flash en Supergirl waren wel van de partij. In december keken wij naar deze crossover.

Film

In december hebben we zoveel mogelijk slechte kerstfilms gekeken die we nog nooit eerder hadden gezien, maar één film sprong er kwalitatief bovenuit. Netflix bracht ons The Christmas Chronicles, en wat was hij leuk! Geschikt voor het hele gezin, en heel grappig.

Game

Oudste zoon en ik zijn blijven plakken in Kanto en we hebben daar heel veel Pokémon gevangen. Steeds weer ontdekken we iets nieuws, waardoor het interessant en leuk blijft.

Boek

9200000070999498 - Favorieten December 2018

Mijn favoriet was duidelijk Hof van Vleugels en Verwoesting van Sarah J. Maas. Het is het laatste deel in een trilogie en bevatte alles wat ik nog wilde weten. Het schijnt dat Maas nog meer boeken in deze serie gaat schrijven, maar dan met de bijpersonages in de hoofdrollen. Ik ben heel benieuwd!

pinit fg en rect red 28 - Favorieten December 2018

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: