Films waar ik naar uit kijk in 2019

2019 belooft een goed filmjaar te worden, als ik zo bekijk welke films er binnenkort allemaal gaan uitkomen. Het zal geen verrassing zijn dat ik het meeste zin heb in alle Marvel films, dus daar zal ik mee beginnen.

Marvel

Ook in 2019 is Marvel weer goed bezig en kan ik niet wachten om te gaan zien wat ze gemaakt hebben. Het jaar begint goed met Captain Marvel.

In april komt dan eindelijk Avengers Endgame uit. We gaan zien hoe het afloopt na de fatale overwinning van Thanos in Infinity War.

En natuurlijk komt in de zomer Spider-Man Far From Home. Homecoming was geweldig, dus ik heb hoge verwachtingen voor deze film. Helaas is er nog geen trailer voor deze sequel.

Disney

Ik weet dat Marvel ook van Disney is, maar bij Disneyfilms heb ik net een ander genre in mijn hoofd. Zo komt Disney dit jaar met drie live action remakes, Dumbo, The Lion King en Aladdin. Van die drie ben ik vooral heel benieuwd naar The Lion King, de andere twee trekken me niet zo, al zal ik ze uiteindelijk echt wel gaan kijken.

Aan het einde van het jaar staat Frozen 2 gepland. Ik heb twee kinderen in de doelgroep, dus ik heb Frozen misschien al een miljoen keer gezien, tijd voor iets anders dus. Helaas is er nog geen trailer.

En verder

Om te beginnen ben ik heel benieuwd naar Detective Pikachu. Ryan Reynolds is een favoriet hier in huis, dus ik heb er wel zin in!

De volgende op mijn lijst is X-Men: Dark Phoenix, al was het maar omdat Apocalypse zo bagger slecht was. Ik vraag me af of ze de franchise nog kunnen redden met deze film.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen fan was van Men in Black met Will Smith en Tommy Lee Jones, maar ik ben wel nieuwsgierig wat ze er nu van gemaakt hebben, met onder andere Chris Hemsworth, Liam Neeson en Tessa Thompson in Men in Black: International.

Vorig jaar keken we Murder On The Orient Express, een verfilming van de klassieker van Agatha Christie door Kenneth Branagh. Dit jaar komt hij met Death On The Nile, dus die gaan we zeker kijken.

Ook zagen we afgelopen jaar Jumanji: Welcome to the Jungle, die verrassend leuk was. Dit jaar komt daar een vervolg op, met Danny DeVito. Voorlopig heet hij Jumanji 2.

In de loop van het jaar zullen er vast meer films op mijn lijstje komen, maar op dit moment zijn dit wel de films waar ik het meest naar uit kijk.

Welke films wil jij dit jaar absoluut niet missen?

pinit fg en rect red 28 - Films waar ik naar uit kijk in 2019

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: