Make-up Routine

Vandaag laat ik je zien wat mijn, hele simpele, make-up routine is. Het is niet zo veel, dat weet ik, en echt, ik hou nog steeds van make-up, maar momenteel heb ik behoefte aan de basics. En omdat ik weet dat ik niet de enige ben die het simpel en snel wil houden, laat ik het je hier gewoon zien.

20181210 125105 - Make-up Routine

En dit is het dan, alle producten die ik dagelijks op mijn gezicht smeer. Drie stuks, maar wel heel waardevol. Voor ik begin, maak ik eerst mijn gezicht schoon en gebruik ik een wattenschijfje met micellair water.

Stap 1: Concealer

Ik begin eigenlijk altijd met de concealer onder mijn ogen. Zonder het gebruik van een spons of een kwast, ik gebruik gewoon mijn vingers om het uit te blenden. Dan nog hier en daar een plekje aanstippen en blenden, en klaar. Als het echt heel erg gesteld is met mijn huid, grijp ik naar een minerale poederfoundation, en die gebruik ik dan heel lichtjes op de slechtste plekjes. Maar 9 van de 10 keer blijft het bij een likje concealer.

Stap 2: Wenkbrauwen

Mijn favoriete producten voor de wenkbrauwen zijn zonder twijfel die van Anastasia Beverly Hills, maar daarvoor moet je wel diep in de buidel tasten. Zo kost de Dip Brow €30,55 bij Douglas. Gelukkig doe je wel heel lang met de producten, dus als je jezelf eens wilt verwennen, ga er dan zeker voor. Momenteel gebruik ik dagelijks de Dip Brow met een kwastje, waarmee ik snel mijn wenkbrauwen wat kleur en vorm geef. Ik heb toevallig een behoorlijk goede dupe van de Hema, die het klusje ook klaart. Deze kost €5,- en is verkrijgbaar in drie kleuren, waarvan de blonde variant voor de verandering niet te warm is.

Stap 3: Mascara

De laatste stap is mascara. Ik kies heel bewust voor een waterproof variant, omdat ik regelmatig last heb van tranende ogen. En niemand zit natuurlijk te wachten op zwarte vlekken. Ik ben dit moment bezig met de L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Waterproof, die hier in Nederland zo’n €15,49 kost. Ik kocht hem natuurlijk bij DM, daar kost hij €8,95. Als je niet de optie hebt om de grens over te gaan, zou ik zeker wachten op een aanbieding, zo krijg je bij Kruidvat op het moment van schrijven de tweede voor de helft, dat scheelt al heel wat.

En dat waren alweer mijn drie stappen voor een frisse blik. Nog een voordeel, je bent echt met vijf minuutjes klaar, en je hebt meteen een hele andere uitstraling.

pinit fg en rect red 28 - Make-up Routine

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: