Favorieten Januari 2019

Tja, wat zal ik eens zeggen? Januari was geen geweldige maand. Geheel onverwacht moesten we Skye laten gaan en dat kwam bovenop het verdriet dat we nog voelden van Diego. Ik vind het op het moment heel lastig om me te concentreren, maar ik probeer de draad weer een beetje op te pakken. Daarom komt er deze maand wel gewoon een “Favorieten” online, maar dus een beetje later dan je van me gewend bent. Laten we snel beginnen!

Make-up

Op het moment lijkt de L’Oréal Infaillible 24hr Fresh Wear Foundation een echte hype te zijn op YouTube. In alle filmpjes die ik heb gezien vond ik het er heel mooi uitzien, dus dat moest ik zelf ook proberen. Ik kocht er eentje in de kleur 20 Ivory, en ik moet zeggen, ik ben blij verrast. Het haalt het rode uit mijn gezicht en zorgt voor een mooie, egale kleur, zonder al te dekkend te zijn. Je voelt hem ook bijna niet zitten. Misschien later meer over deze foundation.

Huidverzorging

IMG 9996 1440x1149 - Favorieten Januari 2019

De droge dagen die deze winter voorbij zijn gekomen, tot nu toe dan, zorgen ervoor dat mijn huid op sommige plekken wel wat extra vocht kan gebruiken. Ik ben daarom op het moment weer helemaal fan van het Vitamin E Sleeping Mask van The Body Shop. Zo fijn om dat ‘s avonds op je gezicht te smeren en dan ‘s ochtends met een babyzacht huidje wakker te worden.

Haarverzorging

IMG 4732 - Favorieten Januari 2019

Mijn haar is met vlagen ontzettend statisch. Ik weet maar twee oplossingen die voor mij een beetje helpen. De eerste is het gebruiken van een conditioner of haarmasker. De tweede is het gebruik van een olie of crème in je droge haar verdelen. Ik Moroccan Oil een heel fijn ruikend merk, dat ook nog eens heel fijn werkt.

Geur

Ik merk dat ik in de winter niet echt een favoriete geur heb, ik ga een beetje van de hak op de tak, van geur naar geur. Ik kan zo niet zeggen welke mijn favoriet was in januari. Waarschijnlijk heb ik Daisy Kiss van Marc Jacobs het vaakst gebruikt.

TV Serie

De beste serie die we afgelopen maand keken, was absoluut Titans. Ontzettend jammer dat er maar zo weinig afleveringen zijn. Het is wel weer een echt genre dingetje, je moet wel van superhelden houden, anders kun je hem beter overslaan. Onze zoon van bijna acht was zwaar teleurgesteld dat hij niet mee mocht kijken, voor jonge kijkertjes is het ook niet geschikt. Deze serie over Robin/Nightwing, Starfire, Raven en Beastboy kun je zien op Netflix.

Film

We hebben niet zo gek veel films gekeken, maar de interessantste was The Space Between Us, over een jongen die wordt geboren op Mars en die jaren later naar aarde komt om samen met een meisje op zoek te gaan naar zijn vader. Leuk gegeven, maar niet helemaal optimaal uitgewerkt, toch leuk om gezien te hebben. Met Asa Butterfield, Britt Robertson en Gary Oldman.

Game

Als ik me rot voel, verval ik in gewoontes die prettig aanvoelen. Zo speelde ik vaker The Sims 4 dan gebruikelijk. Verstand op nul en spelen maar. Dit spel valt bijna onder “muscle memory”. Ik deed dus niets bijzonders.

Boek

9200000085930793 - Favorieten Januari 2019

Gelukkig zijn er altijd duizenden boeken waarin ik even de wereld om me heen kan vergeten. Januari was wat wisselvallig, ik las een paar prachtige boeken, maar er zaten ook zeker wat mindere bij. Het beste boek, of tenminste, het boek dat me het meeste raakte, was Voor Jou van Jojo Moyes, met een goede tweede plek voor De Zeven Zussen van Lucinda Riley. Ook Mythos van Stephen Fry wilde ik nog even benoemen, dat is echt een topboek voor iedereen die op een niet te ingewikkeld niveau meer wil weten over de Griekse mythologie.

Klik hier voor mijn favorieten van December 2018.

pinit fg en rect red 28 - Favorieten Januari 2019

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: