Een frisse wind

anthony delanoix 222456 unsplash - Een frisse wind
Photo by Anthony DELANOIX on Unsplash

Zoals je misschien gemerkt hebt, is het al een poosje wat stiller op Mrs. Marvelous. Zo af en toe komt er wat online, en ik maak nog steeds met veel plezier content. De reden dat het rustiger is hier, is omdat er nogal wat gebeurt in mijn privéleven.

Ik zal nergens al te diep op in gaan, maar ik wilde toch even een update plaatsen, zodat je weet wat er aan de hand is.

De laatste tijd was ik zoekende, ik weet niet wat ik wil, en daar ben ik ook nog steeds niet uit, maar ik wilde een verandering. Na meer dan tien jaar voor één en dezelfde werkgever te hebben gewerkt, heb ik na lang wikken en wegen besloten om ontslag te nemen. Een paar weken na die beslissing had ik een sollicitatiegesprek en nieuwe baan, in een compleet andere omgeving.

Mijn werk heb ik al die jaren met plezier gedaan, maar ik was toe aan verandering, en misschien ook een beetje bang om vast te roesten. Aanstaande maandag begin ik met mijn training en ben ik eventjes fulltime aan de slag. Na de training ga ik 20 uur per week aan de slag.

Ik weet nog niet precies wat dit allemaal betekent voor Mrs. Marvelous, maar ik hoop dat ik nog regelmatig nieuwe content kan maken. Ik hou van schrijven, over boeken, over make-up en over andere dingen die me bezig houden. Het combineren van gezin, werk en blog wordt waarschijnlijk een uitdaging, maar ik ga mijn best doen!

pinit fg en rect red 28 - Een frisse wind

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: