Update April

Zoals je hebt gezien is er de afgelopen maand helemaal niets gebeurd op Mrs. Marvelous. Ik maak nu dus even tijd voor een update, waarin ik je vertel waarom het hier zo stil was.

thought catalog 214785 unsplash - Update April
Photo by Thought Catalog on Unsplash

Ik werd compleet opgeslokt door mijn nieuwe baan, waarbij ik de eerste maand fulltime getraind werd. De eerste dagen was ik zo moe, dat ik ‘s avonds uitgeteld op de bank lag.

Kinderopvang was een uitdaging, de eerste drie weken hadden ze gewoon school en heeft manlief ze opgehaald. De twee weken daarna hadden ze vakantie en zijn we heel fijn geholpen door de opa en oma’s. Nu is de vakantie voorbij en zit mijn eerste week na de training er alweer bijna op. Momenteel werk ik op drie dagen twee keer, ik ben er dan ‘s ochtends en ‘s avonds, zodat ik in de middag de kinderen van school kan halen.

Over twee weken is dat gelukkig ook afgelopen en gaan onze jongens twee dagen naar de buitenschoolse opvang. Zij lekker spelen, man en ik met een gerust hart op ons werk. En dan misschien ook weer wat tijd voor andere dingen, zoals lezen en bloggen.

Wil je wel geloven dat ik in april niet één boek heb uitgelezen? Alle tijd die ik had buiten werk heb ik lekker besteed aan mijn gezin. Mei begon wat beter, ik heb al een boek uit, en dat had ik ook wel nodig. Het geeft me zoveel rust en ontspanning. Ik zou het echt niet kunnen missen. Het was wel een dikke pil, want ik las het derde deel in de Zeven Zussen serie. Als de tijd het toe laat, zul je ook weer wat blogs zien verschijnen, want ook dat deel van mijn leven vind ik ontzettend belangrijk! Op naar een wat rustiger tijd en een volgende update.

pinit fg en rect red 28 - Update April

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: