Uitgelezen in December 2019

En zo zijn we met deze rubriek beland bij de allerlaatste maand van het jaar. Maak er maar meteen de drukste maand van het jaar van. Weinig tijd om te lezen tussen de kerstdiners door, maar het is me toch nog gelukt om er een paar uit te krijgen. Dit zijn de boeken die ik heb uitgelezen in december.

Ragdoll – Daniel Cole 4/5*

9200000084910558 - Uitgelezen in December 2019

400 pagina’s. Een team van detectives werkt aan een serie gruwelijke moorden, waarbij één van hen op het lijstje staat van de moordenaar. Als je van Karin Slaughter en Tess Gerritsen houdt, vind je dit waarschijnlijk ook wel een goed boek. De moorden zijn gruwelijk en worden tot in detail beschreven, daar moet je wel tegen kunnen. Qua verhaal een aanrader.

The Subtle Art of Not Giving a F*ck – Mark Manson 3/5*

9200000063067905 - Uitgelezen in December 2019

212 pagina’s. Ik geloof niet dat er een boekenblog is waar ik dit boek de afgelopen twee jaar niet ben tegengekomen. De meesten zijn vol lof over deze bestseller. In principe draait het allemaal om je minder druk maken. Met als filosofie dat je als je iets niet meer belangrijk vindt, je ook niet kunt falen. Niet zeuren, maar gewoon doen. Kijken naar wat echt belangrijk is in het leven en je daarop focussen. Na de eerste hoofdstukken, waarin er heel veel wordt afgef*ckt (bloedirritant), maakt Manson zijn visie duidelijk met leuke anekdotes. Hij weet de boodschap goed over te brengen, maar erg vernieuwend is het allemaal niet.

En ja, dat was het dan voor deze maand. De teller voor boeken die ik heb uitgelezen in december blijft pijnlijk steken op 612 pagina’s en maar twee boeken. Gelukkig is januari begonnen, nieuw jaar, nieuwe kansen. Op naar een glorieus leesjaar!

In mijn volgende artikel bespreek ik nog even 2019 als leesjaar, met de beste en slechtste boeken.

Uitgelezen in November 2019

pinit fg en rect red 28 - Uitgelezen in December 2019

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: