Uitgelezen in Januari 2020

Hallo 2020! Januari begon niet echt geweldig als leesjaar. Ik werd afgeleid, en gunde mezelf daardoor te weinig tijd om te lezen. Uiteindelijk heb ik drie boeken uitgelezen in januari. Dit kon dus nog weleens een saai artikel worden, want de boeken komen ook nog eens allemaal uit dezelfde serie.

Thuis in Virgin River (Virgin River #1) – Robyn Carr 4*

9200000033559375 - Uitgelezen in Januari 2020

382 pagina’s. Melinda Monroe heeft een tragisch verleden dat ze maar al te graag wil ontvluchten. Ze neemt een baan aan in het idyllische Virgin River, waar ze heel wat meer krijgt dan waar ze om gevraagd heeft. Meer over het boek en de serie vind je hier. De serie is te vinden op Netflix.

Welkom in Virgin River (Virgin River #2) -Robyn Carr 4*

9200000036494949 - Uitgelezen in Januari 2020

292 pagina’s. Paige Lassiter is op de vlucht en komt bij toeval terecht in Jack’s bar, waar ze opgevangen wordt door Preacher, Jacks beste vriend. Het verhaal draait voor een groot deel om Paige, maar we gaan ook weer terug naar Melinda en Jack en we leren andere bewoners van Virgin River kennen.

Weerzien in Virgin River (Virgin River #3) – Robyn Carr 3*

9200000047200179 - Uitgelezen in Januari 2020

275 pagina’s. Jacks jongste zus, Brie, is slachtoffer van een misdrijf, waarna ze besluit om naar Virgin River te gaan om te herstellen. Mike Valenzuela gaat aan de slag als de plaatselijke agent en staat Melinda bij als ze problemen heeft met een aantal jonge patiëntes.

Over het algemeen genomen zijn de boeken uit de Virgin River-serie lekker vlot te lezen, en bieden ze een goede portie ontspanning. Meestal zie je de ontknoping van mijlenver aankomen, maar dat kan voor de verandering best eens prettig zijn.

De tussenstand

De statistieken voor 2020 zijn dus nog niet zo interessant. Ik las drie boeken en 949 pagina’s. Tot zover de boeken die ik heb uitgelezen in januari!

pinit fg en rect red 28 - Uitgelezen in Januari 2020

Share:

1 Reactie

  1. 18 februari 2020 / 13:37

    hallo je hebt het opmerkelijk goed gedaan in je presentatie en ik vond je selecties en recensies behoorlijk aantrekkelijk.

    Nederlands is niet mijn eerste taal, mijn eerste taal is Engels, maar ik gebruik een vertaler om met je te communiceren en je mijn steun te tonen en om je te laten weten dat ik het leuk vind wat je hebt gedaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: