Over…

Mrs. Marvelous

Mrs. Marvelous is een website waar je regelmatig een artikel kunt lezen over beauty, games, boeken en meer. De site wordt beïnvloed door mijn voorkeur voor superhelden, fantasy en sci-fi.

Mrs. Marvelous is speciaal voor gamende boeken(en comic)nerds met een hang naar make-up, maar iedereen die mijn artikelen leuk vindt om te lezen is hier natuurlijk welkom.

De naam komt voort uit mijn liefde voor Marvel en mijn mening dat iedereen Marvelous kan zijn. Dat heeft niets te maken met je uiterlijk, maar alles met hoe je in het leven staat. Daarom vind je op Mrs. Marvelous vooral leuke en lekkere dingen, alles wat het leven een beetje leuker en fijner maakt.

Annika

Mijn naam is Annika. Dertiger, moeder, vrouw, echtgenote, gamer, boekenwurm, film(en serie)freak en gek op make-up en verzorgingsproducten. Daarnaast eigenaar van Mrs. Marvelous, waar ik een groot deel van mijn tijd aan besteed. Het liefst breng ik tijd door met mijn gezin of zit ik met mijn neus in een boek of speel ik een game. Om geen wortel te schieten in de bank met een kat op schoot, hebben we ook een hond.

Ik kan nogal een pessimist zijn, en juist daarom schrijf ik graag over de positieve dingen in het leven. Ondanks dat een mensenleven heel turbulent kan verlopen, is het toch de kunst om er een positieve draai aan te geven. Met Mrs. Marvelous hoop ik een stukje van die positiviteit te verspreiden.

pinit fg en rect red 28 - Over...

Instagram

Translate: