Samenwerken & Contact

Mrs. Marvelous

Mrs. Marvelous is een blog over beauty, food en lifestyle die in de lucht is sinds januari 2017. Regelmatig is hier een nieuw artikel te vinden over onderwerpen die mij interesseren. Mrs. Marvelous bestaat een jaar, en iedere maand komen er meer bezoekers. Op deze pagina lees je meer over de achtergrond van de site en de mogelijkheden om met Mrs. Marvelous samen te werken.

Voor mijn blog test ik veel producten en zie ik veel verschillende merken langskomen. Ik geef altijd mijn eerlijke mening en ik maak veel foto’s om de producten op hun best te laten zien. Ik probeer mijn artikelen zo compleet mogelijk te maken, met niet alleen mijn mening, maar ook de ingrediënten van producten, de prijs en de verkrijgbaarheid. Als je iets mist in mijn artikelen, mag je mij dat natuurlijk laten weten!

Samenwerken

Ik vind het hartstikke leuk om nieuwe producten te ontvangen en uit te proberen. Wilt u mij producten opsturen, een samenwerking met mij aangaan of adverteren op mijn blog? Dan kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier hieronder of via annika@mrsmarvelous.nl.

Eerdere samenwerkingen

T-Mobile

Affiliate links

Sommige artikelen bevatten een affiliate link, als je erop klikt en iets koopt krijg ik daarvoor een klein bedrag. Dit heeft geen enkele invloed op mijn mening over deze producten. Ik maak onder andere gebruik van LinkPizza, deze plugin maakt automatisch affiliate links aan. Ieder artikel op deze website kan dus mogelijk een affilate link bevatten.

Ontvangen producten

Zo af en toe ontvang ik van een bedrijf een product om over te schrijven. Net als in alle andere artikelen op mijn site geef ik mijn eerlijke mening over deze producten. Wel plaats ik bij de artikelen dat ik ze heb gekregen. Als een artikel gesponsord is, wordt dat ook duidelijk vermeld onderaan de tekst, en meestal meld ik het ook aan het begin. Ik probeer zo open en eerlijk mogelijk te zijn in dit proces.

Disclaimer

Ik beschrijf op Mrs. Marvelous mijn ervaring met producten en diensten. Ik ben op geen enkele manier verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de diensten of producten die ik heb besproken. Mijn ervaringen en meningen zijn precies dat, van mij. Jij kan en mag dat anders ervaren. Als je een probleem ervaart met een product of dienst, adviseer ik je contact op te nemen met het bedrijf dat het product of de dienst aanbiedt. Lees altijd de gebruiksaanwijzing voordat je een product gebruikt en gebruik je gezonde verstand.

Contact

    pinit fg en rect red 28 - Samenwerken & Contact

    Instagram

    Translate: